what a beautiful day.

Alltså, den här dagen har varit bra. Mucho bra. Molto bene, så att säga. Först ett jobbpass på futtiga 3,5 timmar med lagom med mycket besökare. Skönt skönt. Även om det var någon nisse där som skulle hålla koll när Lina körde upp ett skift. Jobbigt, betyder typ tidtagning och så vidare. Men det gick fan bra idag. Äntligen börjar det gå snabbare och snabbare och jag var sååå trevlig idag så. Ja, tills jag insåg att min frukost var för dålig för att hålla mig på topp tillräckligt länge...

Sen blev det en härlig tur ut till ranchen och rida lite med familjen D. Trevligt trevligt. Nina blev som tokig när vi kom ut på åkern och det var alldeles fritt fram att galoppera hur fort som helst. Galet men roligt. Fast det blev en snabbvisit eftersom jag skulle iväg på bio.

Bion var skoj. Rolig rolig. Blev en extra boost eftersom Danne var snäll nog att bjuda mig till och med. Fast jag var där sist. Hur fan det gick till kan man undra. Jag som låg minst 15 minuter före i tidsplanerigen och ändå var han där först! Sen var han till och med så snäll att han körde mig hem till Curt där det blev Wii och fika. Wee wee.

Äh, nu äter jag middag. MMMmm

en lyckad dag.

Idag har varit en mycket trevlig dag. Den började rätt tråkigt med städning men med en sådan start kunde det ju bara bli bättre. Först blev det
 Fika!
Fast inte hemma hos mig utan på Landkrabban. Grymt najs, förutom de där jävla fåglarna som bajsade på mig och Gutte. -_-

Sen gick vi hem till Curt i det rosa huset och spelade
Hann bara med tre stycken olika sporter men jag vann i alla fall över Gutte i alla tre grenar. HAHAHAHA! 
Sen var jag dock tvugen att åka till
ranchen
Där vi red lektion. Gick riktigt bra faktiskt. Ska ut imorgon också för en snabb sväng i skogen för senare imorgon ska jag gå och titta på

Med Danne. Fast det blir den svenska versionen, det är den enda som går i vår lilla stad. Plus att Danne sa att han inte förstår annars, hinner inte med texten. Eller vänta, sa jag hur gammal han är? Dubbla min ålder så får ni se på saker ^^

Ni har jag skapat ännu ett meningslöst och även otroligt fult blogginlägg. Tack för mig!
Peace

Lindaste.

Hon är bra smart hon. Klart jag ska gå. Eller ja, egentligen har jag fullt upp just den helgen med besök från England. Men va fan, han gillar väl också tattueringar, även om han är från England. Eller..? Jag vill i alla fall gå. Måste ju vara sjuktcoolt!
Nu ska jag dock ägna mig åt andra aktiviteter. Närmare bestämt fika fika fika. Ska bli najs. Jag har städat här hemma sen jag gick upp så det har inte blivit någon frulle ännu. Dags för frukost/lunch på landkrabban. Fan va najs!

Peace!

för det är jag värd.

Snart är jobbandet över och skolan kickar igång. En nystart för mig eftersom det är en helt ny utbildning. Min plan är att ha grymt snygga naglar varje jäkla dag om jag så ska dö av alla ångor från removern! Skämt å sido... Snacka om att jag skulle missbruka de där lila blommorna!

Jag tävlar i alla fall om det här läckra kittet från underbara Karin. Va inte med, då minskar ju mina chanser! ^^

Peace!

hahahihihahaho.

Jag har en blogg. Men efter bakisbulle igår och jobb idag så har den kommit efter. Och eftersom jag ska jobba tidigt imorgon också så skiter jag i det här även idag. 

Det är fortfarande lite suddigt.

Och jag tänkte gå på bio.

Glömde lämna tillbaka filmen också.

Ja, sockerlagen var till drinkarna! ^^

Totalt onödigt och värdelöst inlägg. Men jag lever i alla fall.

lördagsstress.

Måste köpa:
- Smör
- Middag
- Annat jag glömde igår

Måste göra:
- Hämta stolar
- Ta ner alla kartonger
- Snabbstäda en till gång
- Sockerlag
- Mig i ordning

Och så allt annat det där som ska göras...

Peace!

imorgon.

Och det här shoppade jag på bolaget igår. Ibland är det trevligt att spendera pengar. Och imorgon blir det drinkar på dessa härligheter (okej, inte vinet dock) plus jätteflarran med tequila mor och far köpte till mig från båten. ^^
Blanda drinkar är sjuktkul, mycket roligare än att bara dricka cider eller vin. Det kommer bli toppen med de nya recepten har hittat!

nails 4 me.

Igår hade jag tråkigt vid klockan 00.00. Det här är resultatet.

Det var gårdagskvällen/natten. Idag ska jag roa mig med att städa lägenheten så att den ser okej ut imorgon när folket kommer hit och gör den skitig igen. ^^ Sen blir det en sväng ut till ranchen hoppas jag, om regnet håller sig borta vill säga! Peppar, peppar.

Vad gör ni en grå dag som denna?

Tattoo madness.


Jag funderar på en tatuering, som ni ser så funderar jag, visst syns det??!! Har gjort det väldigt länge faktiskt. Gärna en hibiskus, för jag är en töntig korean, så det är okej. (äh, hibiskus är koreas nationalblomma) Jag känner mig 90,3523525235% säker på min sak. Eller jag vet var jag vill ha den men om det är rätt motiv... Jag tror det! Då återstår bara en sak till: hos vilken tatuerare? Uh, svårt tycker jag. 

Känner du något bra ställe för tatuering? Någon som är grymt bra på sin sak också!

oreo mm.


En flummig bild på mig och min läckra milkshake med oreos! Mmmmmmm ^^

top shop.


Jag älskar den här klänningen från Top Shop!

don't drink & drive.

Nej, gör inte det för fan! Har precis kommit hem från bolaget, ja jag är född -88, räkna på! Precis innanför de nya gliddörrarna, bolaget här hemma är renoverat för inte så länge sedan, så stod det en monter med Vägverkets "don't drink & drive" kampanj. Faktum är att min mamma har gjort deras broschyrer tidigare, eftersom mammas och pappas företag jobbar mycket med Vägverket. Just i denna monter var det dock någon annans broschyr som skyltades med. Ett väldigt bra vykort med viktig information som fick en att tänka till lite extra. Naturligtvis skulle jag aldrig sätta mig i en bil efter att jag druckit, det är bara idioter som gör det. Ja, idioter. Jag är förmodligen den som åker sist hem från en fest dagen efter för att vara riktigt säker på att kroppen är sig själv igen. 


Lättöl?!  Bara så ni vet. Vill du vara en idiot som kör onykter så visst. Gör det då. Men gör det då någonstans där du inte kan skada någon annan än dig själv!

Peace!

question.

Jag har en liten blogg. Nej, en pytteliten intetsägande blogg. För mig är fler än 10 besökar ett mysterium. Förstår ni då detta mysterium med en sån ökning denna dag? Hur kommer detta sig? Va?


Jag är så nyfiken.

nails on holiday.

Med en ledighet från Donkelidonken där snygga naglar inte riktigt funkar så passar jag på att piffa till mig lite. Men bara lite eftersom jag faktiskt pysslar med hästarna, nagellack hänger inte kvar länge i stallet. ^^


Lite fräsht då? Kom igen, ge mig lite cred nu då! De är i alla fall, filade, lackade och hyfsat långa. Med tanke på att jag har dem superkortklippta när jag jobbar så är det här ett überlyft för min del. I helgen blir det någon läcker färg, för i helgen blir det fest! Lööööning!

Peace!

Ps. jag luktar tjära efter broms/myggmedlet hästarna har. Lukten går inte bort! Matchar perfekt till mina blanka naglar...

I shoes 2 be poor.




Mina senaste tillskott. Välbehövda, verkligen.

ranch horse.

<-- ska säljas!

Försökte fota denna vackra häst idag. Gick bra tills batteriet dog. Svårt att fota utan batteri ska jag tala om. Skärmen blev helt svart och det gick inte att göra något alls. Allt detta bara på grund av batteriet. Herreminget, vem hade kunnat gissa det?

(fattar ni hur grymt bra ovanstående mening hade blivit om jag sagt det i en videoblogg samtidigt som jag tittat upp i taket och snurrat håret runt ett finger och gärna tuggat tuggummi.)

Skratta nu peeps!

besvikelseblogg.

Det finns många bloggar på internetz, många. Ifall ni missat det så är det verkligen sjukligt många, som en epedemi som aldrig tar slut. Det verkar inte heller finnas något vaccination mot den heller, det är bara att ta emot. Oroa er inte, jag har skurit ner i alla fall, minskat bloggvärlden på i alla fall en helt meningslös blogg. Jo, jag hade nämligen en annan blogg för länge sedan, tog bort den för inte allt för länge sedan. Good 2 know.

Det finns dåliga bloggar, bra bloggar, roliga bloggar, tråkiga bloggar, ledsamma bloggar, mammabloggar, smalbloggar och värdelösa bloggar. Sen finns det även en blogg som är annorlunda och som egentligen inte handlar om en person utan om flera flera stycken. En blogg om den lilla människan och den lilla människans tusentals i-landsproblem. Konstlat och utan "dagens outfit", eller hur jag nu bör uttrycka mig. Jag blev i alla fall tipsad om den här lustiga bloggen av min vän AxeL. Tack för det.

Det råkar inte vara så nu att du blivit nyfiken på vad jag menar? Jag hoppas att du är nyfiken och genast klickar på länken och spanar in det här bloggfenomenet. Kanske har du något som kan platsa där?

crispalicious.


Igår böjd jag på den här nya smaken från OLW, riktigt jäkla god ska jag be att få meddela. Påminner om Sourcream & Pepper fast med mindre "stark" eftersmak. En ny favorit kan man säga. Fast jag är chipsoholic så jag håller mig borta från dem ändå.

Annars om ni är sugna på andra mer underliga smaker så bör ni åka till England där Walkers finns. De har de haft en tävling där man kunnat rösta fram sin favorit av nedanstående smaker. 

Builder's Breakfast: Bacon, ägg, korv och bönor
Cajun Squirrel: En spännande blandning...?
Chilli & Chocolate: Chilli och choklad
Onion Bhaji: Lök bhaji
Crispy Duck & Hoisin:  Stekt anka med hoisinsås
Fish & Chips: Fisk och pommesfrittes

Sugna eller? Och vinnaren av dessa underliga smaker blev: trummvirrvel, tam tam tam tam tam tam --> Builder's Breakfast! Själv känner jag mig lite skeptisk till den där smaken. Får väl prova nästa gång jag hälsar på i Englandet!

Eller vad sägs som blåa chips
 eller röda
eller helt enkelt en potpurri av olika fina färger och potatissorter
allihop från Terra Chips

Jag håller mig nog ändå till Olw och Estrella, eller vad sägs? Vilken är din favoritsmak?


Nog om chips nu dock. Jag ska leka taxi och ställa upp för min farmor.
Peace peeps!

fika är lika med Uno.

Det har varit fika i min lägenhet idag igen. Precis som igår, samma tid och samma plats. Nästan exakt samma människor också. Och exakt lika roligt. Uno är ett grymt bra sällskapsspel för den som missat det. Det kan spåra ur rätt rejält också, fast det kanske enbart gäller i min vänskapskrets, eller? Och second place first loser, är en grymt rolig regel också. Bara så ni vet. Förstår ni inte vad jag menar? Kan ni inte engelska? Okej, låt mig förklara: den som kommer tvåa är den som förlorar. Inte den som kommer sist, den som kommer tvåa. Alltså, det är den som kommer tvåa som förlorar mest. Fråga Curt, han vet hur det känns...


Nu ska jag vara ledig fram tills nästa måndag. Sjukt skönt och jag räknar med sol sol sol sol. Bara så alla vet varför det istället kommer regna hela veckan. Bitter, ja!

Peace

en lång dag.

Söndagar har aldrig varit min favoritdag, ärligt talat har det alltid varit veckans sämsta dag enligt mig. Helgen är över och sen börjar jobb/skola annat slit. Inget har öppet och det är bara tråkigt så där allmänt. Nu jobbar jag både helger och veckor så jag har ingen större koll på dagarna faktiskt. Men idag är det söndag i alla fall och den här dagen har varit hsyterisk och jobbig. TUR att jag bara jobbade ett kort pass annars hade jag blivit helt knäckt i bollen. Jag började klockan 10.15 och så var det tomt på hela Donken, tre bilar i driven på 40 minuter i stort sett. TOMT. Sen slog det till. Från cirka 11 tills jag slutade vid 14.30 så var det kaos. Kö, kö, kö, kö, kö. Helt vansinnigt. Usch. Som sagt: tur att det var en kort dag för min del.

Och allt detta folk på grund av det halvtråkiga vädret ute. Suck. Igår var det så mysigt och soligt, varför ska solen försvinna så jäkla fort för? Det ska tydligen bli regn i veckan också, hallå?! Det räcker med regn nu.


Mer sol till mig så jag får mer brun hud ^^

Nej, ska ladda inför badminton ikväll. Vart är min fotmassage? Hm...

2 short.

Dagarna räcker inte till när det är sol. Jag har varit så desperat efter det lilla hekto solstrålar som droppat ner på jorden så bloggen har glömts bort. Men jag är lycklig nu. Solen gör underverk. Synd bara att solen även göra jobbet olidiligt varmt och svettigt. Det ska ni veta, det är inte lätt att jobba utan luftkonditionering. 


Jag och Nisse njuter av solskenet. Vi har helt enkelt inte tid att sitta inne och blogga. Och så har vi jobb också, ja, iallafall jag! Jag har hört rykten om regn här i krokarna imorgon, skönt säger jag bara. Skönt skönt skönt. Bittert, ja, det med!

Peace!

photo fun.


Yes, jag älskar närbilder. Mest för att jag känner att det är lätt att expremintera med vinklar på nära håll, men jag vill lära mig att göra intressanta perspektivbilder också. Det kommer väl hoppas jag. Hoppas, hoppas, hoppas. Sen gillar jag skarpt inställningen där man själv får leka med bländare och slutare, därav olika exponering av blommorna. Kul, kul, kul. För mig i alla fall.

Ledig dag imorgon så jag räknar kallt med att det blir soligt och supervarmt så jag kan bättra på brännan som håller på att ge med sig! SOL tack!

Peace peeps!

fly me 2 the moon.

Visste ni att det idag är 40 år sedan vi landade på månen? Inte jag heller men en kompis var vänlig att tala om det för mig. Plus att ge mig en länk till den här coola sidan där man kan följa Apollo 11 i realtid. Fast skynda skynda, det är inte många minuter kvar nu! Annars kan man också kolla på SVT som har en helkväll tillägnad månlandningen.

 la luna

Själv ska jag jobba snart och hela kvällen, så ingen månresa för min del. Men kanske för er?

Peace!

med lite hjälp.



Ja, den ska ju se ut som den här ovan, men som ni ser så har det blivit lite fel i headern. Det beror på mitt minne. Jag kom inte ihåg hur många pixlar det var. Ajaj. Men det ska jag fixa imorgon, nu är det nog pysslat för idag.

Vill tacka två kära läsare som kom med konstruktivkritik värd att använda! Som ni ser så ligger inte längre rubriken klistrad intill kanten, mycket bättre faktiskt. Hade inte ens tänkt så långt faktiskt, så tack Peter och Pelle! (ja, Pelle, om du klickar på länken så kommer du komma till din egna blogg, det är så det fungerar ^_~) Förresten, vem är du Peter? Jag är lite nyfiken faktiskt! ^^

Å andra sidan när jag skulle fixa rubriken så förflyttades även sidospalten bort och iväg, förstod inte riktigt vad som hände. Vilket ledde till att jag var tvungen att pilla om på alla avstånd och det slutade med att headern inte riktigt räckte till. Jag sa fixa som sagt. Kul att den gillades i alla fall, då är vi tre om den saken!

Sov så gott alla där ute på nätet!
Peace!

ny header.

Ser ni att jag fått till en ny header? Okej, jag är väl medveten om att den är allt annat än avancerad men jag är nöjd i alla fall. Enkel, precis som jag vill ha det. Eller ja, om jag kunde göra värsta avancerade photoshop grejerna så skulle jag bergis göra en superläcker design till min blogg men det kan jag tyvärr inte. Men jag håller på och lär mig. Det här är i alla fall resultatet med hjälp av den här bloggens tips och trix. Finns spännande grejer där av en viss liten bunny ^^, hoppas updateringarna fortsätter för jag tycker den var ett grymt bra hjälpmedel.

Lärde mig även var man kan hitta snygga penslar till photoshop, jag som alltid trott att vissa bara var grymt säkra på handen när de gjorde sina vackra dekorationer! Den här och den här och även den här har jag nu nedladdade och uppzippade på min toshiba. Hade dock kunnat tänka mig att ladda ner typ alla! Kolla själva så får ni se.

Vill designa mer här på bloggen men allt har sin tid och plats. Just nu har jag plats i köket och det är tid för mat.

Peace!

drive through to the past.

Idag fick jag ett, eller nej faktiskt två, nummer när jag stod i DT 1:an. För er som inte jobbar på den gyllenemåsen så är det den personen som pratar genom lådan och sedan tar betalt i första luckan. Hur som helst så fick jag två telefonnummer! Happ. Det var kanske inte så häftigt som det låter. Eller jo, för mig var det grymt kul! Min bästaväns från stalltidernas mamma körde genom driven och så fick jag hennes och min gamla väns nummer. Vi har verkligen tappat kontakten och inte hörts av på säkert 4-5 år. Den familjen har i alla fall flyttat ut till en egen liten hästgård och i samma veva köpte de min favorit häst från ridskolan, en gul liten tjockis! Så nästa vecka ska jag ta mig ut dit i den vita faran och klappa lite på pållarna och socialisera. Ska bli grymt roligt. Shit, driven is da plaze 2 be!

Annars är jag rätt seg just nu. Skulle bara jobbat till 21 men en tjej var sjukt sjuk så vi bytte tid och jag kom hem vid 22.30. Inte så jättesent men jag var trött redan innan. Nu är det i alla fall chill framför dumburken med en favoritdrink i handen. Japp, är man över 20 får man lagligen dricka i sitt hem. Jag är så vuxen att jag kan tycka om en drink i ensamheten. Alltså, inte alkoholist, EN drink sa jag ju.


Vilken är din favvodrink?

Peace!

lovely horses.


can can.


Alfapet var najs igår. Tyvärr vann inte mitt lag, men vi kom på en hederlig andraplats. Nej okej, second place first loser, men ändå!

För övrigt har de lila glasen anlänt till McDonalds! Min lycka är gjord. Jag måste ju ha lite mer lila till den lila lägenheten, eller hur? Synd bara att man inte kan få köpa dem för typ personalpris eller nått, tycker de är lite snåla på jobbet faktiskt. Det här glaset fick jag ju ioförsig av min andre hälft, tack och nig. Fast ett par till måste man väl ha. Plusmeny here I come. Shit, supersize here I come... Dags att bada i vassen igen!

För tillfället håller jag på och kollar upp CSN men strax bär det av till ranchen, lite rida lite fota häst som är till salu. Intresserad?

Peace peeps!

let's dance.

and so we did


nerdey-oh.


En favorit tischa från Nëw Look i England. Den gör sig bra på mig ^^

Helgen har varit toppen, därav inget bloggande! Ha, när jag har det roligt så väljer jag att hålla det helt för mig själv! Eller så är det så att jag hade en danskompis från Sthlm hos mig och kände för att vara social istället för att sitta med lappi-tappin framför mig.

Vi hade det i alla fall åsm och dansade med 33 st andra ur klubben och grillade och socialiserade i lördags. Sen igår så visade jag henne den lilla staden jag lever i. Tur att det var igår när det var söndag för då var det ändå rätt lugnt och stillsamt, hade det varit idag så hade det varit en hysterisk rundtur fullknökad med 08:or. Blä! Antagligen låg alla bakis hemma på söndagen, efter en hård utekväll på lördagen. Det var ju ändå American Car show i lördags och då brukar det vara massvis med folk och mängde av alkohol i staden.

Well, strax ska jag bege mig till min kompis i det rosa huset och spela alfapet. Bara så ni vet!
Peace & love from your's truly!




tusen tackar.

Stort tack till "Peter" som skrev en mycket hjälpande kommentar i mitt förra inlägg, nu har jag styrt upp mellanrummet så att det är lika smalt mellan alla tre delar. Jaha, då var det bara headern kvar, synd att mitt photoshop har gått i strejk.....

Jag ska iväg på dans hela dagen! Don't wait 4 me ^^

Peace!

designa mig.

Men kom igen! NÅGON måste väl veta, och vilja berätta för mig, hur man ändrar avståndet mellan inläggsrutan och arkivrutan här till höger? Snälla, hjälp mig så jag kan få lite snyggare struktur här på bloggischen!

Har inte lyckats lista ut det även om jag har fått massa hjälp av DDB. Help plz!

är också med fast ändå inte.

Nisse


Har faktiskt suttit och funderat till och från på när antagningsbeskeden tänkte anlända. Trodde ju i alla fall att man kanske skulle få elektronisk post när det var dags att besöka studera.nu. Men nej, snålkorvarna verkar ha dragit in på det också så jag fick minnsan pallra mig dit på egen hand. Hade nog aldrig tänkt den tanken om inte antagninsbeskeden hade nämts i min favorit blogg.

Hur det gick? Ja, tackar som frågar det gick utmärkt och jag tackade nej. Nej, jag är inte uppblåst och tycker att jag är megabäst och har inte heller grymma betyg från högskolan/universitetet (rätt ok från gymnasiet dock). Så här är fallet. Jag har sökt en ky-utbildning till hösten, "projektledare mötesdesign" här i hemmatrakterna. Och eftersom det är en ky så finns den inte att söka på studera.nu. På studera.nu sökte jag enbart en backup grej i form av "koreanska steg 1" ifall ky:n skulle skita sig. Vilket den inte gjorde.

Jobbigt värre att söka ky för man måste gå på intervju och skriva brev och så vidare. Det var rätt läskigt faktiskt, man hade ju ingen aning om vad man skulle göra egentligen. Fast det var rätt kul också, fick ju träffa lite nytt kul folk. Den dagen jag var så var det cirka 25 av de 75 som sökt. Då släppte de även bomben: 30 platser - 75 sökande. Yeeesch! Men oroa er inte (risk för hög skur av skryt) de sa att det skulle ta 14 dagar att få reda på hur det gick. Klockan 07.30 dagen efter hade jag fått svar på att jag kom in. Snacka om överglänsning! Haha.

Asch ture, det börjar bli lite mindre regn i luften, dags att sluta skryta och istället rasta vovven innan han dör av tristess!
Peace!

en sån där som alla andra.

Dagens outfit. Snacka om att jag är medströms just nu, men ibland kan man väl få vara det. Speciellet jag som har en ny kamera jag måste ju få utforska alla nivåer av våran relation, eller hur? Shit, här låter jag som en superkrävande brud, eller? Eller? Eller?


Egentligen är ju faktiskt inte bilden för just att visa min grymma outfit. Den här bilden är trots allt tagen klockan 23.20 när jag kom hem från 7 timmar av pommesångor. Fresh! Jag gillar iaf resultatet -> en bild! Good God, underbart, jag kan lägga upp bilder på bloggen igen. Nu är det verkligen liv i luckan.

Puss och godnatt!
(jag kör en liten bild för att ni inte ska kunna se all olja som gojsat sig in i min extremt vackra hy ^_~)

ma-ma-ma-ma-ma.

Som ni förstår av rubriken är jag på väg till jobbet, för det framgick väl väldigt tydligt vart jag jobbar. Nästan vecka kommer dessutom de lila till jobbet så då måste jag nog byta sida och bli kund en stund, supersiza och ta med mig skrovmålet och glaset hem! Jag måste ha de lila, det bara är så. En sån där psykiskstörning ni vet.

Nikon och jag utforskar varandra var dag som går, verkligen megaintimt vill jag lova. Eller nej, det där lät fel. OBS jag är inte någon smyg/mjukporr fotograf om ni trodde det nu! Igår blev det dock en insikt för mig hur man sköter bländare och slutare för att inte få en enbart svart bild, mycket roligare om man ser motivet. Det är i alla fall min åsikt. Snart ska jag väl slänga upp en blid och en ny header dessutom. Anledningen till att det inte blitt någon ny header ännu är för att jag inte har några bilder och jag har inga bilder eftersom min gamla kamera pajade och jag inte har lärt mig min nya ännu. Ni ser, allt är ihopt vävt i universum.

Fast jag ska åka till jobbet nu. Visste ni förresten att chicken tasty är typ en av de bästa idéerna McD. någonsin fått?

Peace!

ett nytt förhållande.

Det här mina damer och herrar, detta är min kamera! Eller nej, det här är inte min kamera men det är en bild på en kamera av samma model. 

Ja tänk, jag har blivit med Nikon. Det är kärlek på högnivå. Fast det är klart, kanske är det för tidigt i vårat förhållande att tala om kärlek, jag menar vi träffades ju faktiskt igår. Å andra sidan så går vårt förhållande frammåt med blixtsnabba sjumilakliv. Igår vid 11-tiden introducerades vi genom en bekant till p6000 och sedan så tog vi oss vidare genom stan hela dagen hand i hand. Sedan igår kväll lever vi även tillsammans. Det här kallar jag produktivt! Undrar om vi kommer kunna säga de tre magiska orden snart. Jag känner på mig att "älska" inte ligger mig allt för långt i från hjärtat.

Tyvärr måste lägenheten städas något så desperat! Måste leka hundvakt torsdag-måndag så jag ska åka iväg hem till landet senare idag. Problemet, om vi nu kan kalla det problem, är att på lördag kommer en kompis från 08-området och för ska vi på en dansgrej och sedan antagligen göra staden osäker. Hunden ska bo på ett annat ställe den kvällen och vi ska bo i min lägenhet, som för tillfället är dammig och stökig. Med andra ord måste jag städa nu! Fast bara leka liiite till med p6000, liiite!

Måste ni också städa idag?

Peace!

ett pånyttförsök.

Det här med design är inte direkt min starkaste sida, antar att jag mest rör till det bland mina kodmallar. Men det är lite roligt också. Synd att man inte är superkreativ och kan hantera photoshop som ett proffs, då skulle det nog vara ännu roligare. Men nu till en fråga till er mer kreativa: hur får man det här mellanrummet mindre? Med det här mellanrummet menar jag natuligtvis mellan denna där texten befinner sig och rutan här till höger med kategorier osv. Jag kan verkligen inte lösa detta, trots min extremt höga intelligens! Så kom igen och hjälp mig nu please!

Annars så, god natt peeps!

fler ord än mer

200 sidor är många. Dagen är för kort, mer kort imorgon. Men vilken underbar kamera!

fattigt lycklig

Shopping är bra för själen. Det är helt sant. Skit i "ett äpple om dan", jag snackar mer om "en shoppinrunda på stan". Så kreativt. Fast det kanske inte är lika bra för plånboken. Oroa er inte, jag har ett hett tips: shoppa med mamma. Visst, när man var mindre var det pestigt att shoppa med mor men i dagsläget så är det bara att njuta. Nej, hon betalade inte allt jag köpte men lite ditt och datt som gör att jag förmodligen kommer ha råd med mat i juli också. Förmodligen.

Nu är läget så att jag fått en ny kamera, jag har ju trots allt en extra födelsedag coming up! Fab med en ny kamera men läget är även sådant att den inte är laddad ännu. Så det blir inga spännande bilder på min överdriva shopping, men ändå. Kamera är så ball! Den kan typ allt. Eller nej, jag kan inte ringa med den så sant så. Men jag KAN koppla upp den till ett nätverk, utan dator alltså, och mejla bilder all over daz world.

Annars så kan ni så länge få kolla på min töffa klocka från Brighton. Mitt minne är för kort för att jag ska kunna minnas om jag redan visat den. Hur som helst så är den så grym att den förtjänar mycket plats i min lilla blogg.


Peace på er och nu ska jag lära mig min kamera!

En död på en nystart

Jag tog nyss och dödade min andra blogg. En blogg jag inte rört på hur länge som helst. Alltså: dags att döda det som kan googlas på mitt riktiga namn så att det inte kan sparka mig i ändan en molnig dag. Eller liknande.

Tillbaka med full kraft och styrka. Lögn! Men fick ett plötsligt infall av att skriva något. Fast det var så länge sedan jag skrev sist och blogg.se ser ju inte alls ut så som jag lämnade det! Vad har hänt? Finns det någon som kan berätta för mig vad som skett medans jag varit sken-blogg-död? Kanske beror min återuppståndeles på att jag imorgon ska dra en shoppingrunda och förhoppningsvis komma hem med en Nikon mer? Vem vet. Min andra kamera har i alla fall gått i totalstrejk och en ny kamera är bra mycket roligare än att laga den gamla. Som dessutom börjar bli för gamal och inte värd att laga. 

Eller så beror detta inlägg enbart på att jag inte har något vettigare att göra.

Peace!

RSS 2.0