drive through to the past.

2009-07-14 @ 23:26:58
Idag fick jag ett, eller nej faktiskt två, nummer när jag stod i DT 1:an. För er som inte jobbar på den gyllenemåsen så är det den personen som pratar genom lådan och sedan tar betalt i första luckan. Hur som helst så fick jag två telefonnummer! Happ. Det var kanske inte så häftigt som det låter. Eller jo, för mig var det grymt kul! Min bästaväns från stalltidernas mamma körde genom driven och så fick jag hennes och min gamla väns nummer. Vi har verkligen tappat kontakten och inte hörts av på säkert 4-5 år. Den familjen har i alla fall flyttat ut till en egen liten hästgård och i samma veva köpte de min favorit häst från ridskolan, en gul liten tjockis! Så nästa vecka ska jag ta mig ut dit i den vita faran och klappa lite på pållarna och socialisera. Ska bli grymt roligt. Shit, driven is da plaze 2 be!

Annars är jag rätt seg just nu. Skulle bara jobbat till 21 men en tjej var sjukt sjuk så vi bytte tid och jag kom hem vid 22.30. Inte så jättesent men jag var trött redan innan. Nu är det i alla fall chill framför dumburken med en favoritdrink i handen. Japp, är man över 20 får man lagligen dricka i sitt hem. Jag är så vuxen att jag kan tycka om en drink i ensamheten. Alltså, inte alkoholist, EN drink sa jag ju.


Vilken är din favvodrink?

Peace!

Kommentarer
Postat av: G A N J A N A

Skulle upskatta om du kunde rösta på mig här, vinnaren dras idag. http://duvetintee.blogg.se/2009/july/bloggarna-som-gick-vidare-till-veckans-blogg.html

2009-07-15 @ 04:35:03
URL: http://ganjanas.blogg.se/
Postat av: malinm.se - en smart brunett!

Vem är finbesök? :)

2009-07-15 @ 11:38:15
URL: http://malinm.se

Gimme!

Signatur:
Återvändare

Mail:

Let's be blog-buddies:



Trackback
RSS 2.0