sneak peak.

Igår blir idag
Halloweenfest x 2. Jag säger bara det. Lördagen kommer bli hård. Wow.

FB styr liv.

Tro mig, det är sant. Människor är väldigt styrda av FB. Och med FB menar jag naturligtvis Facebook, fejjan, faceiB osv. Prova att ändra din relationsstatus så kommer snart en fjärdedel av dina vänner att ha frågat VAAARRRFÖÖÖR på FB och resterande kommer att ringa/smsa. Om jag får höra "behöver du prata så finns jag här" EN gång till så sprängs mitt huvud. Inget illa menat alltså, men eftersom vi, jag och min föredetta bättre hälft, själva tycker att allt e tipptopp så känner jag att alla andra kan ta och lugna sig. Det är inte direkt som att någon dött.

Annars så var det fest i lördags. Fest för min vän Lisa som fyllde 21 i går. Men ja, vi kände att en superfest en tisdag kanske inte var så passande så vi tog det under löningshelgen istället. Mycket klokt val om jag får säga så själv.
Det var en mycket lyckad kväll. Om än lite mycket dricka kanske. Eh, vi började lite väl tidigt, innan familjer ens ätit middag. Men vadå? Man fyller ju bara 21 en gång.

Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon ska jag skriva adresser och klistra igen typ 32435253 kuvert. Kul kul kul kul kul kul....

Peace

en dag som en vecka.

Den här dagen har varit lång och turbulent skulle man kunna säga utan att ens överdriva lite grann. Jag skulle kunna likna den med en hel vecka om ni så vill. Den började sjukt segt med en dagen-efter huvudvärk. Som tur var så pimplade jag vatten igår/imorse så den gick över rätt fort. Sen har det bara stormat på. Japp, allt har hänt och inte hänt. Min mobil mår dåligt av all misshandel plus att den börjar sina på pengar redan efter två dagar. Det går utför kan man säga. Men ingen ont utan gott eller tvärs om.
Peace

relativt.

Allting är relativt.
Fan vem kom på det egentligen.

bored.

I brist på annat att göra så dummar jag mig med PS. En dag vill jag också kunna ordentligt. Tills dess leker jag bara. Typ som när jag var liten och gjorde cirklar i paint i olika färger.

lite gladare, mer fattig.

Så här ser mitt vardagsrumsbord ut nu. Bara så ni vet. Eller ja, locktången där köpte jag inte idag men resten köpte jag faktiskt idag. Som för att fira att lönen kom in på mitt konto idag. Nu kan vi fira resten av månaden med nudlar. Ehrm.

Ja, den är lila, hur ballt är inte det? Är det ballt och säga ballt eller är jag helt ute nu? Börjar jag bli gammal...?

Det mesta är inför halloween nästa helg. Japp, det gäller att vara ute i tid som sagt. Så nu har jag nog allt jag behöver för att bli riktigt jävla cool, kanske. Vad ska ni klä ut er till? Eller ja: ska ni klä ut er?
Ja, okej jag köpte andra saker också som till exempel detta söta rosettdiadem från Monik.

Som tur var så bjöd päronen på middag ikväll, vilket känns väldigt mättande. Mmm, black and white. Fredagsmys!


Peace!

Löning.

Imorgon kommer CSN och lönen. Jo, det är sant. Även om min lönespec inte har kommit ännu så kommer lönen att komma. Jag vet det eftersom så säger internetbanken: Framtida insättningar. Så står det! Sen att ingen annan heller har fått en lönespec lugnar mig ytterligare. Kan bero på att jobbet håller på att ändra till en lönespec som ska komma över internet istället för via snigelposten. Jag skiter i vilket, den kommer i alla fall imorgon!
Som för att fira löningsfredagen så ska jag iväg till 08-området fo sho! Shopping ni vet, det gäller ju att passa på när man har pengar! Ska försöka hitta något bra att ha på mig till halloweeen nästa helg nämligen. Ja, det gäller att passa på innan vecka 44 när hela Sthlm lär vara snorfullt av barn med lov. Jag är inte bitter inte alls, jag går i skola men får inget lov, inte bitter alls inte alls bitter inte ens lite bitter bitter bitter.
Okej, jag behöver inte köpa ett par svarta heels med dragkedja...
Och inte ett par nya tävlingsjeans.
Men annars behöver jag köpa typ allt. Eller behöver kanske är fel ord..?
Peace

bow.

Imorse var jag helt och hållet superdöd. Så jag bestämde mig för att liva upp dagen med en liten rosett. Ja, mycket roligare än så har inte dagen varit. Planen är att komma i säng lite tidigare ikväll och sova lite mer än 4 timmar. Fan, snacka om dålig självdisciplin!
Annars är mitt liv inte mycket roligare än så här. Eller jo, jag har nya skor! Tre par för att vara exakt, det är ju alltid roligt. Och för en gångs skull är jag inte totalpank inför löningen på fredag! Jippie! Det ska jag fira med att åka in till den stora staden och försöka leta upp en kickass bra halloweenkostym. Vi får se hur det går. Några bra förslag på kostym?


Peace!

Klick.

Jag vet, jag borde rycka upp mig och sluta blogga utan bilder. Det är så mycket roligare med bilder, jag vet. Men ha tid? Jag gillar att ta bilder, men så mycket gillar jag det nog inte. Det får duga med något gammalt så länge.
För övrigt så tycker jag att Foki är grym som kammade hem massa priser på ni vet årets-blogghappening. Behöver jag säga mer? Det känns som att 353463574756756435324 inlägg i bloggsfären räcker, jag behöver nog inte engagera mig mycket mer i den frågan.
Helgen har varit grym för övrigt! Ikea var najs, filmkvällen va fin, lördagen var god o rolig och söndagsfika kan man ju inte tacka nej till! Nu borde jag verkligen gå och lägga mig så att jag orkar lyssna på allt prat om säkerhet imorgon bitti. Hm, sova ja...
För övrigt är det glitter i mitt hem. Eller ja, nu är det mesta i damsugaren... men ja, även lite här och var. Kul hade vi i alla fall, även om det såg ut som 300 dagisbarn varit framme!
Under denna vecka har jag insett något mer: nya vänner är vackert och jag älskar dem högt! Du är speciell på många sätt och vis!
Shit vilket flummigt inlägg det här blev nu........

En till hade ju inte skadat.

Jag har en tanke om att det kanske skulle vara en bra grej med alkolås på bloggar också? Typ som alkolås på mobilen. Jag känner måååånga som skulle kunna behöva det. Menar då inte i första hand mig själv utan alla andra människor runt omkring mig. Ja, eftersom det tydligt syns att jag kan stava helt rent. Jag är inte så onykter, hade jag alkolås på bloggen skulle jag utan vidare få skriva i den! Att allt är så rättstavat kan också ha att göra med att jag använder googlecrome som rättstavar åt mig! Men ändå.
Kvällen har varit najs, riktigt najs. Okej, kanske lite femtehjulet varning, men va fan! Jag VISSET att Du borde följt med, jag visste det! Fast jag ska inte klaga, jag har haft riktigt kul! Alldeles för kul kanske... Dags att spara pengar inför nästa helg... Då blir det fest utan dess like, synd bara att jobbet ska komma sen på söndagen. Oh, well nu är jag visst en helg i förväg. Dags att bromsa och ta dagen som den kommer. Carpe Diem, liksom!
Peace!

Norrtelje Linedancers för rosa bandet.

Vi vill engagera oss av den enkla anledning att majoriteten av oss linedancare är kvinnor! Kom igen nu, get involved! Jag är fattig student och har donerat 50:-. Vad är 50:-? Skippa en öl nästa krogrunda och rädda liv istället. Det tycker i alla fall jag att det är värt!
Klicka här för att donera via oss

en bild säger mer än tusen ord.

Här får ni mer än 2000 ord
Så jävla bra kväll! Mer sånt åt studenterna!

en lill-lördag kan slå hårt.

Jag är en person som behöver sömn. Helst väldigt mycket sömn. Mer än 5 timmar för att kunna fungera ordentligt en hel dag. Därför bestämde mitt undermedvetna idag klockan 07.45 att det var på tok för tidigt att gå upp. Klockan 11.10 var en mer passande tid för då vaknade jag av mig själv. Jahopp, skolan börjar 09.00 men vad kan jag göra? Vrida tillbaka tiden kanske? Nä, jag ser till att pallra mig upp till skolan efter lunch istället.

Gårdagen var kanon för övrigt. Var länge sedan jag körde hårt på en lill-lördag. Mycket nytt och trevligt folk lyckades jag hitta också. Fast av någon underlig anledning så lyckades jag hitta den lilla procent som inte bor på campus. Jag vet inte hur jag lyckades, kanske för att jag inte heller gör det, man dras till jämlikar eller? Kul var det i alla fall men jag borde verkligen ha gått hem tidigare. Alltså verkligen. Jag hade nog överlevt om det inte varit så att jag ska jobba efter skolan. Det känns som att jag hade varit helt död på jobbet ikväll om jag gått upp 7.45. Det är inget bra jobb att vara död på, verkligen inte okej...

Bilder blev det många av, för många. Men inte på min kamera för den var kvar här hemma i 27a, haha. Så var det med det men jag ska låna en bild här av min kära Skinner så ska ni få se hur fin förfest vi hade. Eller för-förfest kanske det blir? Vi hade för-förfest hos Skinner, förfest i ett biljardrum, fest på offenciven och efterfest hos Jerry. Jag säger då det, att vara student är fan underbart!




Peace!

50% klar.

Nu har jag läst alla 137 sidor. Mer och mindre noggrant. Nu får det räcka med tentaplugg. Kan nog summera det till åtminstone 2 timmar effektivt arbete. Nu är det bara tvätten kvar. Sen återstår frågan: hur kallt är det ute? Ska jag verkligen våga mig iväg till stallet? Hm...
Det är därför jag skaffat twitter, mina tankar räcker inte till ett helt blogginlägg. För så tråkig är jag på riktigt!
peace

måndagstvätt.

Jag har tvättdag idag. Okej, den skulle ha börjat tidigare än vad den gjorde, cirka en timme tidigare men vadå? Jag gick och lade mig klockan kvart i tre igår så jag tyckte att det var okej att sova till kvart över elva. Jag älskar att sova! Så det så. (okej, förlåt jag sa att jag skulle gå och sova men jag gjorde inte det!)
Tvätt var det ja, inte särskilt spännande. Dock har jag en tenta att plugga till. Den är imorgon. Jag har läst 25 sidor av 137. Jag är på god väg. Eller? Fan också. Jag vill hellre minnas gårdagen och alternativt få veckan att gå fortare. Japp, jag älskar helgerna även om det är kul och plugga. Men jag hade inte riktigt någon helg den här helgen, bara jobb jobb jobb och sen kul en stund igår. Mera ledigt åt mig tycker jag faktiskt!
Men ja, plugg var det.
Peace

Efter globen.

Och så tackar vi slutsålt.se för biljetterna högts upp längst bort. Men vad gör det, jag hörde lika bra därifrån! Grymt najs med de gamla låtarna, Green Day är riktigt bra live. Hade hoppats på att det aldrig skulle ta slut!
Peace

Söööndag.

Kom igen nu! Första gången på lääänge som jag längtar efter en söndag. Men kom igen då.
GLOOOOOOBEN

det som flöt.

Igår hade jag ett så oerhört flyt på jobbet kändes det som. Jag bara gled omkring och kände mig superdupertrevlig. Vilket är ett stort plus på mitt jobb kan jag säga. Får hoppas att det håller i sig idag också eftersom idag är det ett lååååångt pass på 8 timmar. Jag har inte jobbat en heldag på hur länge som helst. Kommer nog vara död efter 5 timmar, det är min standard tid. Asch då, det som kommer att dö är mina fötter men vadå, vad ska man ha fötter till lixom? (imponeras av det läckra stavningen av lixom, kanske även imponeras av användningen av själva ordet...)
Guh, snaaart är det söndag dock! Ska bara ta mig igenom detta jobbpass plus ett i morgon, sen är det swoosh rakt in i roligheter! Åh ja, I hope I'll have the time of my life! (Klura på den lilla gåtan ni.)
Peace

twitt.

Jag vet att jag är sen men vadå, bättre sent än aldrig? Det har i alla fall jag hört, många gånger dessutom. För övrigt så skaffade jag twitter eftersom att stautsuppdateringarna på FB är det roligaste och mest kreativa jag kan skapa under de kortare rasterna i skolan. Så då tänkte jag att jag kunde uppdatera oftare på twitter istället för att öppet erkänna hur mycket jag obsessar över FB. Allt på FB är sant har jag hört. Fan vad jag hör mycket bullcrap...
Sleep tight!

tack csn.

Fredagsmys ikväll består av inget speciellt. Slutade jobba för 30 minuter sedan. Och här är jag nu, nörd som jag är! Hah!
Under dagen har jag dock lyckats gymma (=bra), gå på stan och bränna pengar (=dåligt) och ja, jobbat. Detta borde ju bli lika med bra, eftersom det är bra att jobba. Eller? Jag har varit social, väl värt sina braplus poäng.
CSN däremot borde vara värda. Typ kanske minus 12? Idag när jag kom hem så hittade jag ett kuvert från CSN, min första tanke var: FLYYYYYY! Det här KAN inte vara något bra. Hm. Fel kan man ju säga att jag hade på ett vis. Öppnade brevet och blev glatt överraskad över att det stod:
Lite längre in i brevet så stod det att jag skulle få ÖKAT studiebidrag om regeringen fick som de ville. Perfekt tänkte jag. Sen läste jag vidare och insåg att det inte var mycket att hurra för. Okej, pengar är alltid pengar och jag spottar inte på mer inkomst, absolut inte. Hm, jag undrar vad jag ska göra nu när jag får mer i bidrag, spara till en ny soffa kanske. Hm. Undrar dock hur länge jag måste spara eftersom jag kommer få 12, TOLV kronor mer i månaden. Herreminget! Jag kan typ köpa.... tre äpplen?! OMFG, jag har aldrig varit lyckligare än så här......
På söndag dock. Då jäklar! Vill ni ha en ledtråd?
ONE 21
Det får räcka så här långt ;)
Peace

förlåt mig.

Det får tyvärr inte plats mer information i mitt huvud. Seriöst, det sprängs. Vi har besökt cirka 2333 hemsidor sen klockan 09.00 imorse. Jag förstår inte. HJÄLP! Förlåt då men jag pallar inte mer, släpp hem mig så kan jag gå och förbereda mig inför provet imorgon.
Med hem menar jag att jag ska gå ner på höstmarknaden och köpa massa skräp och träffa trevliga människor. Men plugga menar jag titta på tv. Fan.

ett pussel av minnen.

Hjärnan är märklig skulle jag vilja tillstå. Min är för tillfället lite lagom ur funktion skulle jag tro. Det känns så i alla fall. Typ som att den strejkar lite lätt. Ja, inte allt för allvarligt eftersom jag faktiskt klarar av att skriva men ja... Den är trött och utarbetad efter två långa dagar med alldeles för mycket information. Detta i kombination med dålig ventilering är inte ett vinnande koncept. Inte ett dugg.
Kan det vara så att min hjärna är för liten för alla de där 65 000 tankarna man tydligen tänker per dag? Jag skulle i alla fall misstänka att det är något sådant. Eller kanske snarare så att de här 65 000 tankarna plus de 34 000 nya tankarna i skolan i samband med 20 000 känslomässiga tankar blir lite väl mycket over load för mitt lilla huvud... Kanske, bara en till tanke att lägga till alla de där andra tusentals tankarna.
Göööh. Dags o vila hjärnan så att jag orkar lära ut danser ikväll!
Peace

Under helgen

Jag tävlade i helgen, va så jävla snygg i min nya skjorta som förövrigt är mycket mer lila i verkligheten. Annars så gick tävlingen åt helvete. Hästen ville helt enkelt inte, så är det ibland. Eller alltid om man pratar om den här hästen. Men men, kvällen blev mer lyckad kan jag lova. Mycket mer lyckad. Eller ja, okej, skavsår så att man blöder är kanske inte så lyckat men det lider jag mest av nu i efterhand.
Ja precis, lördagen var mycket lyckad måste jag säga. Mer sådant åt folket tycker jag allt. Ja, förutom skavsår, mer sådant åt killar så de kan få förståelse om hur mycket vi tjejer lider när vi tvingas promenera kring hela stan...
Peace!

RSS 2.0