Social media revolution 2


Examensarbetes undersökning

LIA

Slänger upp en gaaaammal bild i brist på annat

Imorgon bär det av mot Uppsala för att kolla om det är ett värt ställe att göra sin LIA på. De var så generösa att erbjuda mig en plats på studs och jag var så kräsen så jag bad att få hälsa på först. Alltså, lite har man väl lärt sig under sin första LIA... Håll tummarna för att det är åsm!

finaste

Han är go han

Är man så är man


Gossip inspiration


Har ni sett den där fin väggdekorationen som Serena har i sitt sovrum i Gossip Girl säsong 4? Jag dog lite inombords när jag såg den. Bara MÅSTE ha en sån. Hittade skaparen på nätet, finns otroligt många vackra kreationer.


Paul Villinski är en favorit nu!

Får väl försöka köra på en budgetvariant och köpa fjärilar på pinne på någon affär. Typ lagerhaus och Miss Juniversum brukar ha sånt. Jag vill jag vill jag vill!

En rosa jul

Jag vill verkligen ha den rosa granen. Alternativt en silvrig gran (ej på bild) med rosa och lila kulor i. Tyvärr tycker inte min sambo att rosa=jul. Tydligen ska det vara en "riktig gran" som är "grön" och som "barrar" och som ska "vattnas" och allt annat tråkigt. Har dock lyckats deal till mig att få köpa en sån här liten rosa gran att ha i sovrummet. Den är bara 30 cm hög och kostar ynka 49:- på Miss Juniversum.se. Taget!

Frihet

Nu har jag äntligen rensat i bloggen. Bort med irrelevanta inlägg från the past och bilder som inte behövs. Sparat lite dock, det som behövdes. Skönt. Idag är en sådan dag. Då allt bara löser sig. Jag har längtat efter den här dagen ett tag nu. Ett bra tag.



Dessa två ting (ja alltså det översta ska föreställa dans, man får ha lite kreativt tänk) dans och hästar är något jag alltid förknippat med frihet. Friheten att rida ut och galloppera över vidderna eller att helt förlora sig in i dansens värld. Underbart och en självklarhet på min fritid. Men inte nu på sista tiden. Det har verkligen varit piss, rent ut sagt, att behöva SLÄPA sig till dansen varje jävla tisdag. Har tappat all motivation what so ever. Drömmer mig till en annan plats där nutiden spelar lite mer roll och allt inte är så instängt och låst hela tiden. Kom igen, live a little!. Så nu släpper jag dansen en stund. För att få tillbaka inspirationen. Kanske dansar hemma, om jag vill. Bara sånt jag vill, till musik jag gillar. För att jag vill ha roligt, inte för att andra ska lära sig. För mig mig mig. Så kan ju andra gå hem och tänka över varför man bör uppskatta hjälp och inte kräva hjälp.

Friheten är här nu idag eftersom det här var kursens sista tillfälle. Får se om jag återvänder tills nästa höst, vette tusan. Klubben lockar inte längre vill till Stockholm istället och dansa. Jag vill! Där passar musiken mig i alla fall. Men nej, nu är det friheten som gäller. Inga måsten alls. S-K-Ö-N-T! Nu kan de pyssla med det som de vill så kan jag leva i min egna värld!


Behövs verkligen en nystart för min del. Tur att du alltid finns här♥

Dagens lärdom


Tidsfördriv

Så jäkla skönt att inte göra nått en söndag. Bara slappa i sängen bredvid sin älskling, me like big time!

Äggande artikel..?

Hon luktar ägg...?
Man får väl försöka hänga med i svängarna i bloggvärlden antar jag. (Haha, ren och skär lögn jag har alltid koll på massa onödigt skit i bloggvärlden, men nu lät det ju som att jag är cool och inte bryr mig!) Tycker det är sjukt onödigt att kasta ägg på Kissie. Faktiskt. Barnsligt och dumt. Tycker inte hon ska behöva skylla sig själv. Förbannat onödigt att gå till fysiska angrepp. Vad är det får små dumma människor som låter sig beröras så illa av en annan individ som de inte ens känner på riktigt. Måste vara väldigt svaga människor det där. Suck. Va inte så småsinta och avundsjuka! Skaffa er egna liv och hitta på något vettigt där istället. Så kanske ni också kan tjäna er en slant sen.

Kaffe latte på flera vis

Efter ett par dagar av skola i stora huvudstaden så har jag insett vad den här lilla staden jag bor i behöver. Vi behöver ett Espresso House! Behöver kanske var att ta i, det är inte direkt som att världen rasar samman för att N-je inte får sig ett Espresso House. Men det är ju snart jul så man kan väl få önska lite i alla fall!

De har studentrabatt för alla med studentkort, mycket bra mycket bra. Å andra sidan har inte min hemstad riktigt förstått det där med studenter och verkar tycka att ett studentpris på en drink för 85:- är supergeneröst eftersom den egentligen kostar 97:-..... Så jag slår ett slag för Espresso House som vet hur man gör en student glad!

Sen alla valmöjligheter. Vi gick in i en trevlig liten trio som måste varit förödande för den ensamma baristan som stod där. En med lättmjölk, en med laktosfrimjölk och en med soyamjölk. Jobbiga kunder? Hon var så snäll och trevlig så!

Åh Espresso House....

Kom med mig nu

Följ min blogg med bloglovin
Jag vet att ni vill!

Ett ljus i vardagen

Min kära sambo har ingen blogg så jag tänkte tävla åt honom. Han har ett stort problem. Ett problem som verkligen är ett riktigt problem. Han är så överdrivet svårväckt. Inga överdrifter! Han kan sova igenom vilken klocka som helst, det är helt sjukt! Så det blir ett problem, för han kommer inte upp om inte jag finns där när det är dags. Till råga på allt så jobbar han även natt vilket gör hans dygnsrytm helt störd = ännu fler timmar sömn när han kan. Hopplöst!

Så nu tänkte jag vinna denna tävling å min sambos vägnar. Jag lovar att det skulle vara ett extremt givande test om han fick prova den. Skulle den funka på honom så funkar den på vem som helst! Tävlar alltså på minbebis. Kommer bli jäkligt bra om vi/han vinner.

Välkommen in!


Jag tycker det här är en rätt intressant idé av McDonalds. Tror det kan vara bra för folk att komma in och se hur det ser ut bakom kulisserna. De behöver se hur slitigt det faktiskt är och hur fort det faktiskt går för oss som jobbar där. Kanske de där suraporna (som vissa besökare är) kan ta och tagga ner ett hack eller två efter att ha sett verkligheten. Det är inget såsande där bakom disken, det är fullt ös och det kan vara riktigt kul eller jäkligt jobbigt. Det är faktiskt lite du som kund som avgör om det blir himmel eller helvete. Bara så du vet.

Våga lite och kom in bakom disken nu i helgen! I dare u!

Allt annat än

Jag är absolut inte "solo", har världens bästa och finaste sambo. Kan inte önska mig mycket mer. Eller, det enda jag önskar just nu är en bra praktikplats. Drömde att jag sökte praktik på en radiostation och jag fick den. Så nu följer jag min dröm och söker på en radiostation. Ja, även de måste väl ha eventavdelningar? Försöker "think out side the box"!

fem dagar sen..?

Oj, tydligen länge sedan sist. Eller fem dagar är kanske inte så länge sedan, fast det är ju längre än två. Allting är relativt, det var men favorit fras för bara 12 månader sedan. 12 månader är definitivt mer än fem dagar i alla fall!
Köpten en latte med haselnötssmak på espresso house här om dagen. De har inte bara god latte och studentrabatt (we like big time!) utan också söta små fraser på sidan om den varma muggen.

Nödvändighet

Vissa saker här i livet är väldigt nödvändiga. I mitt fall så är en almanacka väldigt nödvändigt. Har alltid varit dålig på att skriva ner saker och försökt hålla saker i huvudet istället = hälften glöms bort. Men förra året fick jag en superbra almanacka av mor och far och den har jag använt flitigt. Shit vad livet blivit lättare. T ex så glömde jag i år inte bort att anmäla mig i tid till westerntävlingarna i våras = sparade många slantar! Så nu vill jag vinna en ny kalender till det nya året. Därför tävlar jag inne på den assnygga bloggen westernbloggen! Hejja mig!

Tattoo me please!

Det här gjorde jag igår i Åkersberga på Heavenly Ink hos Yngve. Jag är så nöjd!

imorgon.

Hit ska jag imorgon, ska bli så sjukt spännande!

Yes or No?


*Svedberg Design - min duktiga och fina kompis Johanna har en underbar kollektion av finfina smycken. Check it out!
*Allt för hälsan - själv ska man ju vara med och ställa ut med Upplands danssportsförbund. Be there!
*Kängor - nej fy fan! Doc Martens inspirerade kan väl va ok, men nej. Jag avskyr kängor!
*Snökaos - jaha, här kommer det igen. Suck, varje jävla år. "döööh, snööö????"

Kom igen nu

Solen försvann. Tyvärr, annars var det lockande att ta en gallopptur ut i den frusna hagen igen. Men nej, nu verkar det komma mörka äckliga moln. Motivationen dog.

dagen efter

Ser ut som en superhjälte, lite iallafall. Har kollat på "baksmällan" ungefär det tillståndet som just nu råder i lägenheten. Förutom att ingen är bortglömd på ett tak då rå.

Horsy

Fina lilla häst! En söt liten quarterdam på 11 år. Inte min, men jag rider och tävlar henne lite nu och då.

Tentaplugg

Ibland bara måste man

Pyssel

Hade tråkigt så här på kvällskvisten så jag pysslade lite. Inspirationen hittade jag här. Ville göra nått roligt med den överblivna aluminiumtråden. Cool färg, eller hur? Tråden kommer från att jag har tillverkat ett par öron till festen på lördag. Jag är inte den pyssliga typen... Och sy är inte min starkaste sida, verkligen inte. Överträffade dock mig själv den här gången, trodde inte att jag kunde ens en så här simpel grej!
Nu saknas bara fyllning...

Rösta på Sveriges vackraste villa 2010!

Vi i villa ordnar just nu en tävling som ska kora Sveriges vackraste villa 2010. Mina kära föräldrar är med och tävlar med deras fina hus. Gå in här----> och rösta ni med!

lovely


the last airbender

Jag blev varnad av några vänner. Men sambon ville ju så gärna se denna. Så vad gör man inte.
Mitt tips till er där ute är i alla fall att inte se den. Nej nej nej nej. Och i 3D... nej verkligen inte. Jag förstår inte hypen över 3D, inte alls faktiskt. Filmen var väl okej egentligen, alltså det var lite väl komprimerat. Skådisarna var usla, annars var filmen rätt snygg tycker jag. Men som sagt, värdelöst skådespeleri. Så vill ni se den så ladda ner den istället. Slösa inte pengar på att sitta i en snorkall biosalong. Nej.

RSS 2.0