Förresten.

En av de sötaste bloggarna som jag läser har en underbar tävling. Naturligtvis tänker jag delta och jag tänker även vinna den här ursöta grejen. 
Alltså, det är ju min plan, sen kanske inte hennes plan är att jag ska vinna... Men man får väl leva på hoppet eller hur?

Tävlingen är alltså hos den söta bloggerskan Fokis.se och man kan vinna vad man vill från gadgetgirls hemsida! Hur underbart är inte detta?! Yey!

dagsplugg.

Jag har för mycket att plugga. Men jag kan berätta en sak för er. Som en extremt försoffad grottmänniska så har jag inte fått tummen ur röven för att se den supermegajättesuperdupermegahäftiga filmen Twilight. Inte förrän i söndags. Och det här är min åsikt:
-Överskattad
-Jobbigt filmad (hopp hopp hopp hopp)
-Extremt tråkiga dialoger
-Gäsp
-Dock med vissa snygga effekter
Ja, och så har ju skolan börjat! Det är grymt kul för övrigt och mycket att hålla reda på. Så blogga ligger inte på högsta prio! Verkliga livet kändes lite viktigare... Om ni nu inte är intresserade av att veta att jag blivit månadens anställd, kul för mig. Äh... nu ska jag på bh-party! Jepp, det är så weird som det låter. Japp.

Peace!

gårdagen.

Igår kunde ni se mig trippa omkring så här
Jo, trippa eftersom jag matchade detta med ett par shyssta heels. Inte så höga dock eftersom jag faktiskt var ute på landet, någon måtta får det faktiskt vara! ^^

Peace!


dagen.

Lekte i photoshop idag, för att göra en enkel lite grej till de vi var hemma och åt middag hos idag. En familj från stallet som flyttade hit från 08-området för ett par månader sedan, för senad inflyttningsfest lixom! Det var trevligt trevligt, lite mycket mygg i slutet men annars var det så trevligt så. 

Ja, photoshop var det ja! Så här blev det
före                                                                                                            efter

Texten kanske inte är så supersnygg men de som fick den är faktiskt bara 13 så de blev glada.

Sista augustipasset är avklarat! Sjukt skönt faktiskt. Inte riktigt lika skönt att jobba till 01 igår kväll... Nu blir det bara lugna bullar tills på onsdag då tåget rullar till Götet!

Peace!

el diablo.

Hemma från jobbet och med en kall drink i handen. Ja, kanske konstigt tycker ni, vuxet tycker jag. Alternativt alkohollist varning för vissa, men nej, så är inte fallet. Lovar! ^^ En kall och fin "El Diablo". Underbart jättegod, och dagen till ära inte med så mycket alkohol mest ginger ale...
Ginger ale
Limejucie
Is
Tequila
Creme de cassis

Mums!

liskakor.

Mmm, gott.

det var en sen en.

Äntligen hemma från jobbet. Okej, har varit hemma i 20 minuter, men ändå. Mina fötter är trötta, hur ska de orka de följande tre dagarna? Skorna vill fortfarande inte sitta bekvämt, när fan blir de bekväma? Hallå!? Annars så har jag gjort en upptäckt: päron milkshaken är sjukt god. Mmm, synd att den försvinner snart, precis när jag upptäckt den...

Men min favorit dricka (alltså utan alkohol dåra ^^) är nog ändå detta: 
Sprite och frysta bär, mesta dels hallon. Yummie! Uppfriskande och kallt och mums helt enkelt. 

Nu vill jag sova.
Peace!

greetings from me.

"En såndäravahetere greetings from italy, tack".
"Asså jag vill inte ha en glass där till min greetings from italy!"
"Vad får man till den dära greetings from italy?"

Lektion 1:
Kampanjen heter "Greetings from Italy" alltså, inte hamburgaren utan KAMPANJEN. Okej?! Är det så svårt? K-A-M-P-A-N-J-E-N

Lektion 2: 
Kampanjen som heter "Greetings from Italy" är INTE en hel meny utan skylten visar bara alla de olika produkterna som ingår i kampanjen.

Lektion 3:
Det är en vanlig jävla hamburgare som man kan få med meny = tillbehör + dricka. Hallå, kom igen!

Lektion 4:
Hur irriterad och grinig eller hur högt du än skriker så kan jag inte magisk trolla fram produkter som tagit slut. Jag svär, man får inte lära sig sådana trix under introduktionen. Men tro mig, kunde jag trolla skulle jag ge alla surnissar en groda i truten! Visa lite respekt för fan!

Lektion 5:
Jag förstår att det är jobbigt att bära på en bricka med endast skräp på. Det är trots allt extremt jättelångt till sopnedkasten. Brickor är även extremt tunga och svåra att kontrollera i handen. Hemskt vilket jobb det måste vara...

Lektion 6:
Nej, alla som jobbar på Donken är inte dumma i huvudet. Det är inte ett intagningskrav att du ska ha ett iq under 42. Vi visar inte våra skolbetyg så att de sedan kan välja de med flest IGn. Om det verkar som att vi inte förstår så är det för att du som kund är otydlig och allmänt tappad efter vagnen. Det är faktiskt sjukt jobbigt att lyssna på folk som gnäller.

Ibland är folk bra konstiga. Igår var en hemsk jobbardag men idag var folket på riktigt bra humör. Det gillar vi. Första öppningen för min del, klockan 07.30. Men jag överlevde och dagen flöt på riktigt bra! Imorgon är det en ledig dag och sedan blir det fyra dagar med kvällspass. Me like much mer än frukostpassen i alla fall.

Peace, och kom ihåg det ni lärt er!

RSS 2.0