mobile hate.

En del människor borde inte få ha mobiltelefon, speciellt inte under arbetstid. Okej, sen kan ju jag ta mitt ansvar och stänga av min mobil men ändå. Kvällen kommer sluta tidigt eftersom jag varit vaken till klockan halv åtta imorse. Hej och hå, kul idé du fick där va??? Fast det är klart, förutsättningarna inför kvällen är ju lika och jag ska inte stupa först! Över min döda kropp! Nu gäller det att kämpa!!! FEEEESSST! Nu kör vi!

going on.

Nu är det nedräkning på gång. Bara 5 dagar kvar. FEM ynka små dagar och sen drar MD3 till Spanien! Hörde ni det? SPANIEN. Barcelona!!! Hej och hå vad roligt vi ska ha det. Och ja, vi ska ju lära oss saker förstås.

Tills dess roar jag mig med att gå på bio imorgon. 2012, ska bli spännande men ändå, gillade trots allt inte The Day After Tomorrow, så man kan egentligen undra varför jag ska se den här filmen. Ja, men jag är konstig det säger alla och alltid! Vill bara bevisa att det är sant också. Plus att jag ska utnyttja min månadensanställda biobiljett jag fick för ett par månader sen. (insert skryt, lol) På fredag blir det fredagsfikamys, så det så. Hörru Lindaste, jag vet att du läser så du kommer väl? Ta med twister också! För på lördag blir det fest. Igen. Hej och hå, jag behöver åka till Spanien för att komma bort från festerna. Ja, det är sant, det blir bergis mindre fest i Spanien än här hemma i 27 a...


Äh, dusch var det ja! Har precis avverkat 2009 års sista danspass, snyft!

sunday bloody sunday, but not today.

Brukar hata söndagar, det är en tråkig dag. Ja, sista halvan som bestod av jobb var inte särskilt underhållande. Tomt på folk och jag var trött som en get..? Vart är alla människor? Skönt på ett sätt men det tar sån tiiiiiid innan man får gå hem när det är folktomt. Sen kommer alla på samma gång. Jag tror folk står utanför och väntar tills de är en 20 stycken sen går alla in samtidigt. Det måste vara någon sorts konspiration!
Men första halvan var i alla fall trevlig. Så det så.
Peace

swine flu.


CLJ, for ever and ever and ever.

Passar på att smöra lite nu ifall L går in här och kikar imorgon. (nej då, hon brukar inte alls kolla bloggar när hon jobbar) Har haft en underbar kväll med L och J. Världens bästa tjejer! Kan inte vara utan dem, absolut inte för ens en liten sekund. Underbart. Med dem kan man dela allt möjligt och även det omöjliga. Skönt att få berätta lite spännande grejer som man inte kan berätta för vem som helst, japp jag gillar att skvallra jag! Åh, ni är världens bästa och vackraste varelser!

Jag älskar er båda ♥
Uhm, den enda bra bild där båda finns med på samma kort. Äh, ni äger vilken bild som helst så den duger mer än väl! (Det är alltså de två vackra kvinnorna jag syftar på...)

Peace

memory lane, kill me now.

Tog mig en dum trip längs med memory lane här om natten. Gamla halvdöda minnen som flöt upp till ytan och gjorde sig påminda. Jag saknar Kalmar nått så fruktansvärt för tillfället. Jag vill ner till södern igen, vill verkligen. Pengar bara sen kommer jag. Miss u all! ♥

Tror jag är på väg ner, det känns så. Inte ner till söder dock, utan ner som i bara ner och lågt. Känner mig låg och dåligt påverkad av det mesta. Underligt, men behövligt skulle jag tro. Man kan inte alltid vara på topp har jag hört. Så det så!

svar på va?

Okej, jag behåller väl bloggen för meningslösa korta meningar om mitt lilla liv. Alla..? Du är bara en, men ändå, hehe. Lindaste ska deffo få en bok i julklapp, kan behövas. Förövrigt kan jag tala om att helgen var lugn och ändå känns det som att jag varit ute och slagits. Hm. Dessutom har jag en vän som tror sig vara en vampyr. Jävligt onödigt ska jag säga, jävligt onödigt. Hmpf.

no more.

Jag orkar inte blogga längre. Mitt liv är inte tillräckligt intressant och tiden räcker inte till. Det som är intressant vill jag inte dela med mig av här. Jag nöjer mig med att läsa andras intressanta bloggar. Det var allt för mig. Tar bort bloggen en dag sen... Hm Peace

RSS 2.0