produktivitet.

Idag har jag inte bara hunnit gå i skolan. Nej nej, jag har även hunnit handla tills festen på lördag, massa skräp ni vet. Chips här, margeritamix där... Höhö. Sen ska ni veta det mest sjuka. Jag har gjort 10 matlådor! TIO. Det är många fler än fem och en mer än nio! Fast det bästa är ändå att när det var färdigt så hann jag inte äta någon middag innan dansen. Snyggt jobbat tycker jag!
Den här damp ner i brevlådan idag också
Ja, sånt här får man som medarbetare. Och svaret är nej: jag har inte läst den ännu. Men jag har i alla fall plockat ur den ur plasten. För övrigt så fick jag en annan fin grej från McDonalds i förrgår: en biobiljett! Eller ja, den fick jag för att jag blev månadens anställda i juli. Så vem vill gå på bio? Alltså, det måste förstås vara här i min hemstad!
Äh, dags att sova efter 4 timmar dans!
Peace!

konstigt

Efter nyss känns dagen lite extra fin.
Det är så konstigt. Jag mår konstigt. Alltså, bra konstigt eller bara konstigt konstigt? Konstigt va? Undrar hur många gånger jag kan skriva konstigt innan ordet känns konstigt? Det är som att min mage är nervös, nej inte på något äckligt vis, bara så där med fjärilar och att mina händer fryser och skakar. Konstigt tycker jag.
Happ. Någon som kan förklara det här konstiga? Konstigt nog kan jag kanske förklara det, men konstig som jag är så tänker jag inte tala om.
Peace

jahapp

Jag blev rickrollad. Kul kul. Men jag vill fortfarande veta vad det är för något! Förutom ett träd som håller borta spökfåglar...?
Va fan!

Vad är det här? Hjälp, någon som vet?

Helgen är över. Det känns så för min del i alla fall. Nu är det dags för två dagars jobb. Suck. Okej, inte allt för långa pass men ändå. Ikväll slutar jag 23 och imorgon 22. Skönt att pluggandet är klart i alla fall.
För övrigt är det någon som kan hjälpa mig och mina vänner med mysteriet från Norrköping. När vi gick förbi en kyrka så hittade vi ett träd som hade dessa konstiga kapslar hängandes i sig. Inuti var det som en röd liten kula och inuti den var det som ett lite majskorn. Någon som vet vad det är? Vi behöver hjälp för vi kan verkligen inte släppa det! Det är i alla fall inte ett olvon, vad än några vill tro...
Okej, den var inte sådär brun och skruttig. Mer i den ljusrosa/ljusgröna färgen, men någon hade den i fickan hela dagen så då blev den lite ledsen.
Berätta! Är det någon som vet? Hjälp!!!
Peace

Fredagsmys fungerar inte med Törnblom...

Vet ni vad?! Jag är klar nu! Aldrig mer den där jäkla skitboken. Ska ge bort den i julklapp eller nått. Kanske skicka den som present till någon lurad jäkel. Okej, sen att jag har gjort massa markeringar i boken... det är en annan femma. Å andra sidan är det inte så många markeringar eftersom jag enbart strök över det som var "bra". Alltså typ 5 markeringar på 210 sidor. KRÄÄPPPPP!
Nu laddar jag min fjärde tvättomgång, yepp ni läste rätt. Jobbigt bara att det inte finns fler ställen att hänga tvätten på. Det är alldeles för fuktigt ute för att något skulle kunna torka där. Hm, får väl ta och hänga lakan som gardiner...
Ge mig fredagsmys nu då då! Det är jag fanimig värd! Tänk på att jag ska jobba kvällspass i helgen. BÅDA dagarna. Det är LÖNING. Kill me now.
Alternativt ta mig tillbaka till förra helgen när vi levde loppan i Norrköping! Fy fan vad kul vi hade! Tack CissiElvin för att vi fick komma på inflyttningsfest till er. Länge leve Norrkan!

Here I am

Med viss påtryckning från ett visst håll + att jag egentligen borde plugga så tänkte jag ge ett livstecken. Men det här med blogga betyder nog ändå att man ska ha lite tid. Jag vet Linta, du vill ha något att läsa på jobbet... jag får väl försöka dåra ;)
Lite tid är just vad jag har. Alltså, har lite av. Det är skola skola skola, dans, dans, hästar, hästar, jobb, jobb. Jag blir snurrig i bollen! Men det är okej för idag har jag 5 timmar på mig att vara ledig. Eller nått.
Det jag egentligen borde göra nu är att skriva en uppgift om Mia Törnbloms bok Mera Självkänsla. Men jag kan inte. Jag vill inte. Vad ska jag skriva då? Boken suger riktigt jäkla hårt och min självkänsla är nu i botten eftersom någon mupp försöker tala om för mig hur jag borde skriva tusen saker varje dag. Förlåt jag är bitter. Men boken är hemsk. Ja, jag har väl antagligen för mycket självkänsla för att kunna ta till mig allt.....
Det var kräftskiva i augusti. Vi hade ett luddigt tema ála Krister Fugelaustronaut. Jag tolkade det som att jag kunde vara en stjärna som han åkte förbi. Ja, för jag är så jävla bra att jag är en stjärna. Ni ser, jag behöver ingen jävla självhjälpbok!
Annars är livet shysst. Jag är med i svängen! Bloggawards, alla blondbloggares nya designs... ny plattång, you name it! Jag är med! Allra bäst är nog ändå att Pellespersonliga.se är veckansblogg! Still going strong, still min favoritblogg what så evör.
Jag ger upp... måste plugga annars inget fredagsmys....
Peace!

RSS 2.0