Memories.

Jag drar till Kalle Kalmar snart. På torsdag, om jag inte avlider efter ännu en lektion om resebranschen. Vad hände här? Jag pluggar turism i Kalmar och hoppar av för att det inte var min grej. Jag byter till min grej men då jagar turismen ikapp mig och jag får återigen en introduktion till turismen/resebranschen? Jag har redan tentat detta mind u, Larsa! Och jag kan ju säga att det var 234 gånger bättre första gången i Kalmar. Fatta hur kasst det var idag!

Hur som helst så är det 25+25 års fest jag ska på, ska bli grymt kul att återse alla underbara människor där nere i söder. Miss u!
Grattis till S & F!

hjälpen är här.

Här är lösningen på det jag skrev innan. Det här lilla kittet ska hjälpa mitt tuggummiberoende. Pelle var så vänlig att tala om att det kunde ge beläggningar också om man tuggar... Fan då! Eller, bra. Då har vi fler anledningar till att sluta. Gick till ICA för att hitta en resetandborste och så fick jag ett helt set med tandkräm, tandborste och tandpetare. Lustigt faktiskt, plus att den fanns i rosa också. Det finns allt möjligt på ICA, verkligen allt möjligt!

abstinens.

Jag har kommit över de där första dagarna. Då det är som värst. När abstinensen gör så att man skakar, inte kan koncentrera sig och så att man blir irriterad. Det känns bättre nu, men inte helt okej. Jag kan bli lite knäpp när jag inte får min drog! Vilket får mig att inse att jag är beroende. För beroende. Därför var det dags att sluta. Dags att sluta tugga tuggummi.


Det här är min favoritdrog! Okej okej, det är ingen drog men jag är beroende, haha! Så nu, med stora påtryckningar från andra håll, med andra ord inte helt självmant, så har jag slutat. Tanken är att jag ska tugga tuggummi igen men inte så mycket som jag gjort på senaste tiden. Det är dags att sluta när man får magkatarr och ont i tänderna. Erhm. Det här gör dock att jag istället borstar tänderna flera gånger om dagen. Det har också gjort att jag äter mindre ofta. Vilket hänger ihop med att jag känner ett ytterst starkt behov av tuggummi efter mat. Fan vad kasst! Suck. Jag hoppas jag överlever denna situation....
Jag är på skrivhumör! Dags att plocka fram blocket tror jag. Ja, för jag älskar att skriva, men kreativiteten måste finnas där också. Det gör den nu!
Peace!

De säger att jag bör fly dig som elden
Endå är du den jag litar på mest...

Cupcakes.

Jag bakade idag, cupcakes! Nä, jag behöver mer träning för att de ska se lite snyggare ut men de vart i alla fall rätt goda. Åtminstone de med blåbär i, de med choklad har jag inte hunnit smaka på ännu. Vännerna sa att de var goda men de känns rätt så partiska så jag kan inte riktigt lita på deras ord, haha. Roligt var det i alla fall. Måste börja baka oftare. Fast själv är jag inte så förtjust i sötsaker, får helt enkelt börja bjuda in vännerna på fika oftare!

I'm in love with my life.

Det slog mig just idag hur jäkla lycklig jag faktiskt är för tillfället. Bara en sån insikt att jag är på en riktigt bra plats just nu i livet. Det återstår lite grejer för att vara helt perfekt, en helt 100% klar LIA-plats vore inte helt fel. Det ligger väldigt högt upp på önskelistan. Men annars så är allt så bra! Snacka om osvenskt att säga så här men det är sant, jag mår så bra. Omgiven av underbara människor, ny kontakt med gamla vänner, nya vänner som kommit mig väldigt nära på kort tid. Obeskrivligt fin känsla infinner sig.

Och fler där till!


Jag kommer på mig själv att alltid skriva, inte här då utan på ett riktigt papper med en riktig penna, extremt mycket när saker och ting går mindre i min väg. Jag skulle vilja bli bättre på att kunna uttrycka mig även när jag är så här lycklig som jag är just nu. Jag skulle vilja bli bättre på att skriva ord till mina vänner som verkligen kan uttrycka hur mycket de betyder för mig utan att det låter kårny! Jag skulle vilja bli bättre på att bjuda in folk till att läsa ur min trygghetszon. Eller kanske inte det sista. Eller? En av dessa vackra varelser har jag tagit med mig in i det mest hemliga jag har. Och jag tvivlar aldrig så mycket på mig själv som när jag låter någon läsa mig helt öppet. Men det är okej, för jag vet att det stannar där det var.

Och jag har inte bara ett svart hål i min själ, jag är en bitch också. Men varför skulle det ens röra min rygg? Haha, sånt gör mig också så road. För de som står mig närmast är de viktigaste i mitt liv. De skulle jag aldrig skada och jag skulle göra så mycket för dem. Det är kärlek på riktigt!


Peace

Nytt år ny mobil


Det var dags. Ja verkligen. Jag har blivit ruinerad på sista tiden på grund av hur mycket jag börjat missbruka min mobil. Refilkort fungerar visst inte längre... så nu har jag styrt nytt abonnemang och ny mobil i samma veva. Jag är lycklig nu. Inte alls materialist, nej nej inte ett dugg!

Lika barn leka bra.

Markus Krunegård är kunglig! Han är så överdrivet bra så jag vet knappt var jag ska ta vägen. För tillfället är jag alltså totalt insnöad på Krunegård. Och det är okej för vi ska gifta oss en dag. Lindaste har lovat att fixa honom i ett paket åt mig. Åh vad jag längtar, hehe. Hans texter träffar mig så bra just nu, jag tänker på dig och hur viktig du faktiskt är. Konstigt det där.
Lika barn leka bra

Innan dig innan dig var döden nåt som tröstade mig
Innan oss innan oss
var jag lost o längtade bort

Du har din jag har min diagnos
såna som vi skall inte umgås
Du har din jag har min diagnos

Men det krävs mera än så för o skilja oss åt
Det krävs mera än så för att skilja oss två

Innan oss innan oss flöt allt runt dygnet
runt runt. Huller om buller om huvud axlar
knän o ben allt var upp och ner

Du har din jag har min diagnos
såna som vi skall inte umgås
Du har din jag har min diagnos

Men det krävs mera än så för o skilja oss åt
Det krävs mera än så för att skilja oss två

25 kvadrat o en nitti säng hade gjort mig
beredd på att leva själv men du är som jag
o lika barn leka bra

Du har din jag har min diagnos
såna som vi skall inte umgås
Du har din jag har min diagnos

Men det krävs mera än så för o skilja oss åt
Det krävs mera än så för att skilja oss två


Jag hoppas i alla fall att det krävs mera än . Du är sjukt importante, var och en är vi bara sjuka rent allmänt. Det är fint med en vän som dig.

RSS 2.0