Sinnescirkus

Mina helger toppar varandra, vem hade kunnat ana det..? Okej, den här helgen fick sig en underlig liten twist på slutet, men annars var den grymt bra. Mest bra, lite konstig, som jag! Så låt oss ta helgen i en icke-kronologiskordning bara för att...
Igår var vi (jag, sockerkakan, hallonmuffinsen och farmor) in till Stockholm för att kolla på Henrik Fexeus Sinnescirkus. Den var hur häftig som helst! Men så som vi alla svor så ska inget berättas. Eller vaddå, det är knappast som att jag skulle kunna förklara allt häftigt han gjorde! Hjärnan är vek, helt klart och konstaterat. Vi kan verkligen manipuleras bort och vidare. Helt häftigt och jag fattar ingenting och mindre än vanligt. Härligt! Jag rekommenderar ALLA att se den här showen när den kommer tillbaka igen! Ett måste för livet. Helst ska ni ju se den i så fint sällskap som en annan gjorde men det får ni inte för dom är mina! (eller någon annan mer fin och ogirig kommentar om mina fina vänner)

Lördagen var inte egentligen så händelserik men den var väldigt mysig. Eller jo, jag fick lagad mat för en gångs skull, alltså som jag inte själv lagat. Imponerande, jag visste väl att du kunde mer än väl. Så mer hemlagat till mig, alltså sådant som jag själv slipper laga. Slipper är kanske fel ord då jag faktiskt gillar att laga mat så länge det är till fler än mig själv...

Fredagen bestod av diskobowling med min sötaste och hennes gulleponke, eller vad han nu kallas för... (jag hoppas du läser det här nu Lindaste ^_~) Ja, det var ju faktiskt någon mer som var söt som var där, såklart! Vi hade riktigt roligt även om jag inte vann alla gånger. Jag vann en gång i alla fall, men det en annan är inte så kinkig på att vinna, haha.


En toppenhelg som sedan avslutades lite kasst eftersom min praktikplats är puts väck. Suck, men men det löser sig väl. Ska iväg på möte om två timmar så då får vi se vad som händer. DUMMA! Men nu är i alla fall SISTA uppgiften för läsår 1 inskickad och klar! Härligt härligt. Jaja, dags att göra något viktigt.....Peace

Solen skiner igen.

Totalt irrelevant bild...
Men varför var det tvunget att trilla ner mer snö från himmelen? Räckte det inte med den som redan täckte marken? I lördags var det underbart skönt ute med solsken och sen på söndagen så bara stormade det till! Som tur var så höll jag mig inne i värmen, inget behov av att lämna lägenheten i snön inte. Till och med hämtpizza körde vi med så vi behövde inte ens ut för att köpa söndagsmiddagen, onlinepizza.se mycket bra mycket bra (de har till och med csnrabatt där!)
Lördagen var i alla fall topp topp! Började med kickoff på båten mellan Kapellskär och Mariehamn med dansgänget. Konfererande, god mat och massa skratt, precis som det ska vara. Sedan bar det av hem till 27 a för hemmafest med ALLA. Ja typ alla. Det händer sällan  att så många av mina vänner kan närvara på samma plats vid samma tid. Vi lyckades i alla fall ganska bra denna lördag, jag är imponerad! Och rolig roligt hade vi, mycket bra mycket bra!

Joda, så städa fick man ju göra på söndagen, men det var inte så farligt. Mest flaskor att plocka bort och glas att diska och popcorn att plocka upp från golvet. Det är som det ska vara efter en redig hemmafest! Mer sådan åt folket! Och fler såna här söndagar åt mig! Söndagar brukar vara den värsta dagen i veckan för min del men den här söndagen, precis som den förra, var underbar. Som det ska vara. Mys med andra ord.

Det har jag också löst, eller vi kanske det heter.... Jag funderar så mycket ibland, läser mellan rader som inte finns. Onödigt i detta sällskapet för ärligheten är så rakt igenom så det blir för enkelt för mig att se den. Underbart när du kan ta emot mig med öppna armar när jag bara trillar på mina egna fötter för att jag försöker skaffa ett fotfäste som baserats på antaganden. Det finns inget bättre i världen än när en annan person lyssnar, förstår och tröstar. Så som du. Jag känner inget tvivel längre. Inte alls. När du kan tala om för mig att en framtid visst finns och att du inte ska någonstans på länge och att jag får säga precis vad jag vill till vem som helst. Det är då jag slutar andas och undrar hur jag lyckades trilla rakt in i famnen på någon så underbar som dig.


Peace!

Tömd kamera.

Tog en stund för mig att få ur bilderna ur kameran in i datorn. Men hey, man kan inte alltid ligga på top. Så här har vi lite fina pix från en kväll innan utgång till Teatern och en liten resa till Helsinki som fick ett lustigt slut...Måndag.

Jag trodde att det kanske inte skulle bli måndag efter den här helgen. Tydligen kunde det bli det ändå. Inget fel med det, spännande och roliga saker på gång till kommande helg. På lördagen blir det en liten kickoff på Ålandsbåten med dansarna, favorit i repris från förra året. Ska bli trevligt trevligt för därefter så blir det lite partajande hos mig. Inget stort pådrag pga begränsad budget, men en stunds hemmadrickande sitter väl aldrig fel..?

Fast mina dansande vänner ser inte alltid ut så här, men de är alltid lika underbara! Hej hå vad vi ska gunga båten, eller hur?

Okej, nu är det trots allt bara måndag, så det är väl tyvärr ett par dagar kvar tills helgen men ändå. Kanske det borde få dröja lite till tills kommande helg. Det blir lite svårt att toppa den helgen som varit. Helt ärligt, hur ska det gå till? Helt superbra har det varit torsdag-söndag. Vilket alltså innebär mer än en helg kanske. Äh, min helg började på torsdagen eftersom vi var lediga i fredags från skolan.
Det finns så fina människor runt mig för tillfället, het fantastiskt hur bra man kan må ibland. Eller ibland, jag har mått väldigt bra en längre tid nu faktiskt. Yey me! ^_^ Passade Nisse fredag-lördag, han är så snäll så snäll. Och tur är väl det så att man kan få hjälp att passa den lilla hårbollen. Fin fint med hundpassarsällskap! Lyckades till och med laga en ätbar middag och sedan blev det mys för hela slanten, så det så. Mys i flera dagar faktiskt. Helt perfekt!
Men nu är det måndag som sagt. Vad har den att erbjuda? Handla mat och kanske ramla omkring i skidbacken... Jag säger då det...
Peace

I skolan.

För den som undrar vad vi gör i skolan om dagarna:

 

AV – audio visuals

CVB – convention and visitors bureau

DMC – Destination Management Company

·         Tom Risbecker

EIBTM – European Incentive Business Travel and Meetings Exhibition

FIT – Foreign Individual Travel

IAPCO – International Association of Professional Congress Organizers

ICCA – International Congress and Convention Association

IMEX – Incentive Meetings Exhibition

IT&ME – Incentive Travels & Meetings Executives

·         Stora incentivemässan i Chicago

MICE – Meetings Incentives Conventions (Congresses) and Exhibitions (Events)

MPI – Meetings Professional International

PCO – Professional Congress Organizer

RFP – Request For Proposal

·         Offertförfrågan

ROI – Return On Investment

SITE – Society of Incentive Travel Executives

·         Påminner om MPI men speciellt för bara incentives

·         Inte så stort i Sverige

SVB – Stockholm Visitors Board

 

Och vi har bara börjat.....


Burton under helgen.

Igår var en bra dag med shopping, fika och bio. Shoppingen kanske inte var särskilt underhållande för min studentplånbok men den gjorde under för min själ och det är ju ändå det som räknas. Eller..?


Som alla andra här i bloggvärlden var vi tvungna att gå och se Alice i Underlandet ála Burton. Helt okej. Det är vad jag har att säga om det hela. Varken megabra eller superkass. Bra, helt rätt och slätt. Depp är som vanligt en grymt duktig skådis och den galna tedrickarkaninen var helt oslagbar! Däremot 3D känns lite överskattat, inte min kopp te i alla fall. (Kan detta komma av att jag inte ens tycker om te...? Hm...) Men skickligt gjord film med snygga detaljer och Burtongalet i all sin prakt. That's all folks!

Sällskapet var det i alla fall inget fel på alls, det bästa skulle man kunna säga. Fast alla som ser denna film kan ju inte komma att ha lika trevligt sällskap som en själv men ändå. Bio så som det ska vara, mörkt och mysigt och spännande. (Alltså det första angående salongen, det andra angående sällskapet och det tredje angående filmen.) Åh, jag är så finurlig i bland.


NU: skola med DMC
SEN: träna inför dansen
SENARE: Du

Peace!

snörvel.

Det är mars = det är kallt = det är snö = alla i klassen blir förkylda = jag blir förkyld = usch.
Jag har inte tid att bli förkyld och inte lust heller för den delen. Men men sånt är livet. Får ta det lite lugnt nu inför dansen.


Limpistolen är laddad, nu ska jag återgå till skolarbetet!

Svar ja.

Kent sjunger: Är du lycklig nu?
Jag svarar: Ja.
Jag tänker: Får jag vara det?

Klart jag FÅR vara lycklig, så emo är jag inte. Tänker mer på omständigheterna, om vem hur varför och när. Kanske dålig timing, men du är så bra. Så lycklig.

Tandborste in, tandborste ut.

RSS 2.0