Hello Me


På jobbet i lördags så var det familjedag = ansiktsmålning för alla barn + all servicepersonal. Så jag passade på att vara min "idol".

Kommentarer i driven:
"Får du extra betalt för att spöka ut dig så där?" - Han hade helt klart inte fattat att jag var söööt och inte spööök....

Kund-"Nämen så gulligt!" Jag-"Tack tack, det är ansiktsmålning för barn idag" Kund-"Jaahaaa, jag trodde det bara var för att göra jobbet roligare" - Mmm, brukar gå så här till jobbet annars också, väldigt uppskattat...?

Kund-"Åh vilken fin liten mus du är!" Jag-"Nä, jag är ingen mus, jag är Hello Kitty" Kund-"....Är det en mus!?" Jag-"Nej det är en katt..." Kund-"Jaha...där ser man!" - Kom igen, HELLO KITTY!


Så olika är vi väl inte...?

Happy Halloween

Nästa helg blir det något annat skulle jag tro, det här skulle jag kalla för "Lady Gaga goes asian". Fast light-versionen då alltså.

Creative me

Sitter på bussen på väg in till storstan igen. Dags att gå på praktikintervju. Min andra någonsin och typ min 5:e intervju totalt. Jag har verkligen inte någon rutin på sånt här. Men man får väl ge det ett försök. Man är ju tyvärr ingen superminglare heller. Måste nog öva på att sälja mitt varumärke. Asch Ture, det är väl bara att vara sig själv så ska jag nog i alla fall överleva intervjun. Wish me luck!

Yes or No?


♥En fin snövitkostym hade inte suttit fel till halloween. Riktigt snygg. Har inte pengar till den tyvärr. Inte heller den snygga kroppen som man borde ha!

♥Jag och min sötnos har infört en "date night" sådär ibland. Delvis för att vi aldrig har regelrätt dejtat och delvis för att han jobbar nätter och jag pluggar dagar = svårt att hinna hitta på nått roligt. Så ikväll är det date night och det blir bio och middag i storstan.



×Snöslask, måste jag verkligen utveckla det..?

×Älgjakten är bra för att hålla koll på stammarna osv osv men det är riktigt tråkigt när man inte kan rida ut i skogen under de få fina höstdagarna vi har

Halloween på gång, ringadingding

Ny ring från Gina Tricot. Blingeling. Sådär lagom till halloween. Någon som vet vad de ska klä ut sig till?

Lösögonfransar, oh yes


Jag tycker att något som höjer en outfit extremt när man ska ut och slå klackarna i taket är ett par riktigt snygga lösögonfransar. Tillhör själv inte den lyckliga skaran som har långa fina ögonfransar så då får man helt enkelt fake it till u make it. Eller nått såntdär catchy! De här långa darlingarna kommer från in&finn på eh.. gamla brogatan (heter det så..? eller lilla brogatan) i Stockholm och kostar endast 10 kronor! Mycket prisvärda och lätta att hantera. Själv har jag köpt ett eget lim från Åhléns, en större tub som man kan använda under längre tid, funkar hur bra som helst. Speciellt om man som jag använder lösisar ofta ofta.



Är rätt lat lagd så ibland blir det inte så mycket mer smink än så här en utgångskväll, lite ögonskugga till bara.


Det enda jag vet till halloween är att jag ska ha ett par sjukligt snygga lösisar. Det är så jag jobbar min outfit. Ganska dumt just nu för jag vet inte vad jag ska ha på mig till dessa hetingar. Haha, i-landsproblem! Jag tänkte: Lady Gaga goes vampyr kanske....? Allt och alla goes vampyr nu för tiden ju. HATA TWILIGHT!

Hello Kitty, My Love


Jag har en hylla vars ovansida ser ut så här



I hyllan ser det ut så här



Mina julklappar ska slås in i detta fina papper från Åhléns



Min sötnos made a boo-boo, så han fick ett finfint plåster av mig


Peace!

fattig student vinner 3000 kr i julklappspengar


♥La Redoute♥

Något lila.

Jag älskar lila, så why not lixom!

Attribute.se


Tänkte ta och tipsa er om en ny e-butik som öppnar den 14:e november - Attribute.se!

De kommer sälja både kända märken såsom Diesel och Paris Hilton, och även det koreanska märket "Puffy" som de är ensamma om att få sälja i Sverige. De inriktar sig på tjejer i åldern 15 - 30år och säljer trendiga kläder från Asiens främsta modedesigners.

Hur bra är inte det här? Jag kommer definitivt att "hänga på låset" när de slår upp sina virtuella portar! "Puffy" är det som lockar mig absolut mest, jag är ju trots allt från Sydkorea i grund och botten, man måste ju stötta sina roots.


Vill du också ha chansen att vara en av de första att handla på Attribute? Var med i den här tävlingen då:
Du har chansen att vinna 300 kronor att shoppa för på attribute.se
1. Bjud in dina vänner till Facebookgruppen: Attribute (http://www.facebook.com/#!/pages/Attribute/142460689121962 ).
2. Be dina vänner skriva ditt för- och efternamn i loggen.
3. Den eller de som fått sitt namn publicerat flest antal gånger när butiken öppnar vinner en kupong på 300kr att handla för!


Missa inte denna chans!

Lycka till ♥

Möteskulturdagen

Igår var en lång dag. En verkligen lång dag. En lång och givande dag!

Drog iväg till Sollentuna med halva klassen för att gå på Möteskulturdagen. Där fick vi massa najs mat och inspiration. Gillar definitivt samarbetet mellan Scandic och Jamie Oliver, många plus på den fronten! Så fick vi även se Stephen Simmons, inte helt fel!

De hade gjort en supergod (alltså, farligt god) engeribar som smakade knäck! Moms, gimme gimme, nom nom! Mycket bra koncept, I like! Så smart mat som gör att man orkar med hela dagarna. Skitbra!


Jaha, söka praktik då!

jag dör

Asså blä. Det är allt jag har att säga idag!

giddieup horsie

Trotsade det äckliga gråa vädret och åkte ut till denna vackra varelse. Jag och Bella klädde på oss och red en stund på den kladdiga volten. Mysigt värre, kan man önska sig ett ridhus i julklapp tro...? Ser sjukt mycket fram mot våren just nu. Ska bli så mycket rida av och en massa tävlingar. Åh vad roligt det är att vara back on track med hästarna igen. Bella och jag har fått äran att ta Nina (se bild på fin häst ovan) på foder så nu har vi en liten quarter att pyssla om. Toppen för mig som ser fram mot att kunna köpa en egen häst snart igen. Måste bara komma igång med rutinerna kring hästeriet igen. Så våren blir fylld med praktik, examensarbete och hästar ♥

I vår blir det ju danskryssning igen också! Ska bli toppenroligt som vanligt. Annars dags att dra ner på dansandet, börjar tröttna på det hela. Mycket bra varningsklocka på att det är dags för en paus. Stor fördel att ha två stora intressen, man kan pausa från det ena och lägga mer energi på det andra. Tillslut så kommer danslusten tillbaka igen. Orkar bara inte med alla "måsten" runt dansen hela tiden. Och det är för jobbigt att dansa i Stockholm, kommer hem alldeles för sent. Annars hade jag inte tvekat en sekund på att dansa i Stockholm nästa termin. Utmaningar och klurigheter och slippa ansvaret, det vore grejer. Men får ta en termin i Stockholm sen när det finns tid.

Nu - gymmet!


From Top Shop with love


regniga tisdag

Gissa vart jag befinner mig just nu och resten av dagen.....

red head

Jag är alldeles för otålig för att kunna låta bli att färga håret. Blev så sjukt sugen att färga det rött igen. Det är ju så läckert! Men sjukt jobbigt att behålla den där riktigt röda färgen. Massa rött shampo och balsam så blir ALLT i duschen rött. Plus att hela kroppen blir röd den med. Men jag vill ju. Jag vill jag vill jag vill

Graffiti Nail Top



curriculum vitae

Den här bilden måste ju vara grym att ha som CV-bild! Eller kanske är det jag som måste lyssna lite mer och lära mig rätt och riktigt. Hmpf

Spotify Premium

Kom igen nu peeps, låt oss skaffa gratis spotify premium. Perfekt för mig som student, någon annan som tycker att det låter kul? Jag tycker det låter awsome!

Ps. Kan även tillägga att över 28 000 människor har gjort detta så ni behöver inte vara rädda ;)

Blingadingding

[x]Tenta avklarad
[x]Nöjd med hur tentan gick
[x]Lunch med 30 Rock på tvn
[x]Flaxa med handen så att ringen här ovan klirrar och pinglar
[x]Överlevde helgen

Nu är det bara en halv skoldag kvar sen så är jag ledig...? Vad hände! Jobb på torsdag dock men det ska jag väl överleva. Man får hoppas så för jag behöver VERKLIGEN pengar. Skänk ett bidrag till en fattig student! Jag fick ett bidrag i helgen skulle man kunna se det som. Flytande bidrag. (släpp genast de snuskiga tankarna om du fick sådana!) Asså en fri cider här (vän som inte skulle ha mer) en fri drink där (annan vän som tog första väns drink och gav bort) och gratis shot (grym bartender). Jag har ju säkert "sparat" typ hur mycket som helst! Heh.

Lektionen borde starta om en kvart, helt okej. På dagens schema står nämligen "CV-skrivande". Mycket bra mycket bra. Inser (ja, i NUTID för jag inser det just i detta ögonblick!!!) att jag borde kunna uppdatera mitt CV. "Utbildad instruktör enligt NTA av Saloon Crew" hah, låter det flashigt nog eller? Wow, jag är så spezhul!
Förövrigt så är det alltid roligt att lära känna nya människor!
Peace!

efter en toppenkväll!

Man känner sig lite halvt levande så här dagen efter. Inte allt för farligt, lite trött bara. Hade en riktig toppenkväll igår med brudarna. Så jäkla roligt! 

Nu ska jag dock ägna resten av dagen med att pluggiligga. WOHO!

Peace

det som försvan

Tio såna här fullklottrade a4sidor senare så känner jag mig färdig för idag. Har skrivkramp i tummen. Och jag skojar inte, min arm fick kramp på riktigt så jag tappade pennan och inte kunde skriva på en stund. Kändes ungefär som sendrag i underarmen. Inte helt okej, håller nog pennan för hårt. Undrar om man kan söka stöd för sånt...


Vill även tillägga att jag försökte mobilblogga för någon timme sedan. Det dök ju inte upp här så man kan ju undra vem som fått ett väldigt knepigt mms. Ja ja, well well. Nu ska jag titta på 30 Rock som belöning. Sen dags att sova så jag orkar upp på spinningpasset imorgonbitti. Nej, inte duktigt, det är mitt första på över ett halvår. Men vafan, nått ska man väl göra för att få folk att häpna. Antingen stiga upp i ottan på en lördag för att spinna eller operera in jättepattar. Jag föredrar mitt alternativ. Or do I...?



Peace!

Give me a break


Det var ett tag sen jag tentapluggade på riktigt. Nu är det på G igen. Mastodont-tenta på måndag i marknadsföring. Intressant ämne, hade varit mer intressant om läraren inte pratar konstant i 3 veckor om det som står i boken. Hade ju kunnat vara roligt att få göra något praktiskt. Trodde det var det som var poängen med KY....... Inte för att gnälla.
Så:
[x] tenta-handlat
[x] tenta-diskat
[x] tenta-bakat
[x] tenta-slöat
[/] tenta-pluggat
och nu också
[x] tenta-bloggat
Antar att jag måste lägga lite mer energi att få hela "tenta-pluggat" rutan ikryssad. Ge mig styrka!
Peace

baka baka liten lchf-kaka

Jag bakar LCHF-gott. (Som en annan Katrin Zytmrekeroerk fast med skillnaden att jag inte tycker "feta" människor är fula och äckliga och borde dö. Man kan väl inte heller gå runt och vilja ta livet av sig själv!) Eller ja, jag hoppas att det blir gott. Svårt att veta eftersom det är första gången. Men vad gör man inte när man blivit bjuden på fika-knytis i samma veva som man lovat sig själv en månad (minst) utan onödiga kolhydrater. Vi får väl se imorgon om det smakar eller inte. Har till och med rört ihop en egen vaniljsås! Den luktar i alla fall vanilj... Knepigt det här. Kokos är det i alla fall i allt! Okej, inte i vaniljsåsen men u get my drift, yeahz? (Varför är det så svårt att stava "vaniljsås"? Det blir hela tiden vanljisås... Jävla I-landsproblem.

Well, peace! För nu ska jag ge mig på det mastodontiga tentaplugget jag har framför mig. Åh whop-de-fucking-do!

aha!

Fixat och klart. I alla fall för idag!
Nu: How I met your mother

lite nyfix

Här är jag igen. Det var ett bra tag sen! Men men, har man fullt ös så har man. Försöker trixa till en ny design men kommer inte ihåg typ nått. Får inte till headern snyggt som synes. Någon som har nått bra tips? xxx

RSS 2.0