Jag vill.

Jag är med och tävlar här! Hoppas hoppas, vore kul att vinna nått. Spännande när det är hemligt!

JFR.se

Klickade alltså hem dessa grejer här ovanför från jfr.se som en belöning för mina tre första stjärnor på vv. Ear cuffen är ju sjukt snygg! Har alltid tyckt om fjädrar som smycken! Har ju inga hål i öronen pga att de vart infekterade när jag var liten så snygga örhängen för oss hål-lösa är alltid välkommet, och det här är ju överdrivet snyggt. RUFF har jag kollat på länge och min besatthet av ving-smycken gör inte saken bättre, den var given i kundvagnen. Sen så tog jag fram min gulligulliga sida och beställde hem ett fint halsband med en tag på där de graverar in "Robin" och sedan en extra tag som jag tänkt fästa på ett armband med inskriften "C&R". Haha, sambon kommer dö av cuteness overload!!! Åh, jag längtar verkligen tills paketet kommer hem till mig. Gör som jag och förgyll dagen med ett besök till www.jfr.se! Ingenting du kommer ångra, inte ens din plånbok - skitsnygga OCH billiga smycken ♥

en liten tanke...

Jag håller på att bli lite småtokig inombords. Så här är det: Enda sedan min första knäppa, underbara, envisa, söta, galna, snälla unghäst Sessan så har jag vetat vad nästa häst ska vara. Inte för att vi bara hade det dåligt, vi kom över allt det trassliga och det blev verkligen skitbra tillslut innan jag sålde henne. Det var viktigt för mig att känna att vi hade övervunnit det dålig, så att jag inte sålde henne för att jag var rädd eller liknande. Hon var underbar efter allt kämpande och hon lärde mig massor
<3
Tokgammal bild på en mycket yngre häst och en mycket mindre mig!

Efter Sessan började jag rida lite till och från på hennes storasyster Nina och efter alla dessa vändor av tjuriga ston så vet jag att jag vill verkligen ha en valack. Jag orkar inte ha en häst som kan byta humör upp och ner från dag till dag. Eller att de alltid ska bli brunstiga under tävlingar. Okej, en valack är ju inte ett säkert kort så klart men jag har nog aldrig varit en sto-person om man säger så. Jag föredrar valacker faktiskt. Så det är det jag vetat att min nästa häst ska vara: valack över 6 år, gärna lite tävlad, van att gå själv och i grupp, enkel att hantera, självklart en quarter/paint/appaloosa - bara det har med western att göra och inte är en arab!

Nu till problemet: I oktober förra året såg jag en annons om precis den här hästen, den jag drömt om lite i smyg. OCH den var välmeriterad och billig! Synd bara att jag inte har varken tid eller råd. Plus att då var mitt ridande rätt bortglömt men efter jag såg den annonsen blev jag sjukt taggad på att komma igång igen. Naturligtvis så vart han såld väldigt snabbt. Men sen så ett par veckor senare var annonsen uppe igen! Så då kunde jag sitta och drömma igen och titta på videor på en sjukt duktig häst. Men som sagt tid och pengar. Nu för bara några dagar sen så var annonsen uppe igen, hon har tydligen inte fått honom såld ännu. Jag blir knäpp. Jag vill så gärna men det passar så dåligt just nu. Om jag ska ta mitt pick och pack och flytta till andra sidan av Sverige - det går bara inte. Tyvärr. Men jag vet i alla fall att det är en sådan häst jag vill ha. Jag hoppas bara att det finns en lika dan till salu när jag äntligen kan köpa mig en egen pålle igen!

Minus igen!

Åh glada dag!

Vecka 8: -0,8 kg
Totalt: -9 kgYey, fick min tredje stjärna idag, woho! Ett kilo till och jag når äntligen tvåsiffrigt. Hoppas på att kunna träna den här kommande veckan så jag kan återta mitt snittminus på 1,6 kg. Vore sjukt najs att få lite mer medvind igen, tycker det är tråkigt när det går långsamt. Haha, men jäkligt nöjd över veckans sjuka reslutat. Stjärna stjärna stjärna!

Sluta gnällchf

Om man blir dum i huvudet utan socker
Om man måste äta kolhydrater för att kunna överleva
Om man inte kan träna om man inte äter pasta, potatis, bröd
Hur fan kan man då vinna OS-guld??? Go Björn Ferry!

Nej, jag kör inte på LCHF just nu. Gjorde det ett tag och jisses vad med massa smarriga grejer man fick i sig! Det jag där emot gör är att äta så lite kolhydrater som möjligt. Och då får folk för sig som ovan. Ge upp! Det är bara bullshit att jag inte skulle kunna träna utan kolhydrater! Kände mig ALDRIG snurrig i huvudet bara för att jag lät bli socker under ett par månader. Varför skulle jag? Och nej, jag har inte blivit dummare. Jag tycker inte om potatis. Ris är tråkigt. Pasta är onödigt. Då kan jag väl lika gärna få äta min broccoli? Tar igen det sen med ett glas vin ;) Skämt å sido så tycker jag att de som inte provat LCHF ska hålla truten innan de säger att vi dör utan socker. Om nu inte Ferry går och dör imorrn... Vore tråkigt på alla hans framgångar han gjort med hjälp av strikt LCHF-kost.

Ojdå

Invägning idag. Gick dit med surmoln i blick för jag är äckligt förkyld och har inte skött mig alls. Tyckte jag. Förra veckan gick ju åt pipan så jag trodde denna också gjort det. Men den här veckan var bättre. Back on track!
Vecka 6: +0,7 kg
Vecka 7: -0,9 kg

Total viktminskning: 8,2 kg

förkyld

Jag hatar att vara förkyld, uäk. Och jag har tröttnat på bloggen. Uääk.

Ingen blogganda

Har roligare grejer för mig än att blogga. T ex springa på viktväktar möten! Överlevde även nyåret, trots flera glas vin och överdrivet mycket tacos.
Vecka 5: -1,5
Totalt: -8,0

Så jäkla bra, snart är jag framme vid mål nummer två!

RSS 2.0