det som flöt.

2009-10-10 @ 10:42:45
Igår hade jag ett så oerhört flyt på jobbet kändes det som. Jag bara gled omkring och kände mig superdupertrevlig. Vilket är ett stort plus på mitt jobb kan jag säga. Får hoppas att det håller i sig idag också eftersom idag är det ett lååååångt pass på 8 timmar. Jag har inte jobbat en heldag på hur länge som helst. Kommer nog vara död efter 5 timmar, det är min standard tid. Asch då, det som kommer att dö är mina fötter men vadå, vad ska man ha fötter till lixom? (imponeras av det läckra stavningen av lixom, kanske även imponeras av användningen av själva ordet...)
Guh, snaaart är det söndag dock! Ska bara ta mig igenom detta jobbpass plus ett i morgon, sen är det swoosh rakt in i roligheter! Åh ja, I hope I'll have the time of my life! (Klura på den lilla gåtan ni.)
Peace

Kommentarer
Postat av: jasmin

hej! Vad jobbar du med :)

Ha en bra dag!

Kram

2009-10-10 @ 10:49:57
URL: http://jjjasse.blogg.se/
Postat av: jasmin

Tack!

Okej är det kul?

Jag har alltid undrat får ni äta hur mycket mat där som ni vill grattis när ni jobbar där ?

Desamma!

2009-10-10 @ 11:15:24
URL: http://jjjasse.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-10 @ 14:37:43

Gimme!

Signatur:
Återvändare

Mail:

Let's be blog-buddies:Trackback
RSS 2.0