trötta fötter och glada miner.

Lördag-måndag var vi ute på havet mellan Stockholm-Riga t&r. Årets linedancekryssning så klart. Grymt najs, förutom den superkassa servicen. Jag tror inte ens letterna kan stava till service, inte en lite. Men dansandet var det inget fel på. Träffade massa nytt roligt folk också, en mycket lyckad kryssning med andra ord. Fötterna var trötta och skrattmusklerna välanvända. Det kan inte bli så mycket bättre faktiskt.
Jag och Malin posade snyggt i hytten
Sen förflyttade vi oss in till partyhytten bredvid våran, ser ni här jag drack en heeel flaska bacardi superior. Alltså, hela den där lilla flaskan menar jag då. Man kan inte drick allt för mycket, det gungar tillräckligt på båten ändå tack vare vågorna. Sailor step, sailor step.

Tiden står stilla och rusar iväg.

Har man inte roligt så får man göra det lite roligare. Jag är bra på sånt, helt klart min grej.

Hur jag fick dig att älska mig.

Kylan blev min vän
Min ursäkt för att gömma mig igen
I musiken och Ziggy blev min bror
När du fann mig satt jag hjälplös vid ett bord
Jag som nyss föll till en obegriplig jord
Du blev min räddning så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Du var aldrig rädd
För dom som kallat mig “En skada redan skedd”
Du är musiken och Ziggy han förstod
Att jag som alltid varit stum behövde ord
Jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
Att jag har nånting så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min


Man kan inte få allt.

...om man inte försöker!

Nej, man kan inte få allt ändå vill jag tro. Förstå så tråkigt om man hade allt. Å andra sidan så finns det vissa saker man vill ha men som helt enkelt inte passar ihop. Som ett pussel. Vissa bitar kan helt enkelt inte passa i varandra, det är fysiskt omöjligt och det fungerar bara ännu sämre om man med våld försöker föra dem samman. Jag försöker lägga ett pussel av mitt liv för tillfället. Finns många delar som passar perfekt och allt flyter samman till ett vackert mönster. Men sen finns det en till del som redan är rätt komplett och även den är väldigt fin. Det är ändå omöjligt att föra den samman med resten av det jag lagt nu på senaste tiden. Det är förståelig, det går helt enkelt inte alltid. Jag vill inte försöka heller, för det är två ting som inte behöver blandas. Okej, vissa saker skulle jag vilja kunna kombinera men det är inte någon undergång bara för att det inte går. Kanske har jag som redan lagt färdigt den där gräsängen och återvänder dit för att blicka över de vackra blommorna. Fast just i nuläget så fokuserar jag hellre min tid och kraft på att lägga klart den blåa himmelen med de rosa molnen som jag svävar på idag.

Kanske att jag blev lite nedryckt på marken en sekund av det förflutna, men för mig är det viktigt att inte tänka bakåt eller framåt heller för den delen. Jag vill tänka på det som är just i detta nu, idag, i denna stund. Det är det jag gör och andra bör bara acceptera att det är så. Eller nej, inte acceptera kanske, men förstå att jag accepterar att det är så det är. Ni kan få sätta vilken etikett på livet som ni vill, bara jag slipper för jag bryr mig inte för tillfället. Jag mår bra. Jag är lycklig. Jag lever. Det borde räcka mer än väl för er, mina vänner.

Jag förstår att du inte vill se, höra eller veta. Det betyder i sin tur att vi inte kan dela allt och det är inte meningen att vi ska det heller. Inga vänner delar aaaaaaaaaaallt tilll 100% så vi behöver inte heller göra det. Det ligger inte i mitt intresse. Jag är i nuet som sagt och det nuet tilltalar knappast dig. Men när du sprungit ifatt mig så kan vi ses och prata om nästan allt, så som det kan vara. Just nu behöver vi nog ändå springa en bit ifrån varandra, om du lägger ditt pussel så lägger jag mitt. Vad du än tror så är mitt pussel precis vad jag behöver.


Peace!

RSS 2.0