I'm in love with my life.

2010-01-19 @ 00:31:09
Det slog mig just idag hur jäkla lycklig jag faktiskt är för tillfället. Bara en sån insikt att jag är på en riktigt bra plats just nu i livet. Det återstår lite grejer för att vara helt perfekt, en helt 100% klar LIA-plats vore inte helt fel. Det ligger väldigt högt upp på önskelistan. Men annars så är allt så bra! Snacka om osvenskt att säga så här men det är sant, jag mår så bra. Omgiven av underbara människor, ny kontakt med gamla vänner, nya vänner som kommit mig väldigt nära på kort tid. Obeskrivligt fin känsla infinner sig.

Och fler där till!


Jag kommer på mig själv att alltid skriva, inte här då utan på ett riktigt papper med en riktig penna, extremt mycket när saker och ting går mindre i min väg. Jag skulle vilja bli bättre på att kunna uttrycka mig även när jag är så här lycklig som jag är just nu. Jag skulle vilja bli bättre på att skriva ord till mina vänner som verkligen kan uttrycka hur mycket de betyder för mig utan att det låter kårny! Jag skulle vilja bli bättre på att bjuda in folk till att läsa ur min trygghetszon. Eller kanske inte det sista. Eller? En av dessa vackra varelser har jag tagit med mig in i det mest hemliga jag har. Och jag tvivlar aldrig så mycket på mig själv som när jag låter någon läsa mig helt öppet. Men det är okej, för jag vet att det stannar där det var.

Och jag har inte bara ett svart hål i min själ, jag är en bitch också. Men varför skulle det ens röra min rygg? Haha, sånt gör mig också så road. För de som står mig närmast är de viktigaste i mitt liv. De skulle jag aldrig skada och jag skulle göra så mycket för dem. Det är kärlek på riktigt!


Peace

Kommentarer
Postat av: Lindaste

Du är den BÄSTASTE!! Du är en helt fantastisk människa Chris. Du är snäll, omtänksam, rolig och en bitch just as i am ;D PERFEKT! :DLÖÖÖV!

2010-01-19 @ 08:55:00
Postat av: Malin

Söta, att vara din vän är riktigt bra.. att se att du är lycklig gör det ännu bättre...skäms ALDRIG för att tala om för världen att du är lycklig! Är glad att du finns och gör mitt liv lite roligare!Kram

2010-01-19 @ 12:52:25
URL: http://malinfeldt.blogg.se/
Postat av: Miss Skinner

Hihihi. Du är en fin och underbar människa <3

2010-01-21 @ 20:04:11
URL: http://stephaniesliv.blogg.se/
Postat av: Miss Skinner

Hihihi. Du är en fin och underbar människa <3

2010-01-21 @ 20:05:24
URL: http://stephaniesliv.blogg.se/

Gimme!

Signatur:
Återvändare

Mail:

Let's be blog-buddies:Trackback
RSS 2.0