Frihet

2010-11-23 @ 23:08:30
Nu har jag äntligen rensat i bloggen. Bort med irrelevanta inlägg från the past och bilder som inte behövs. Sparat lite dock, det som behövdes. Skönt. Idag är en sådan dag. Då allt bara löser sig. Jag har längtat efter den här dagen ett tag nu. Ett bra tag.



Dessa två ting (ja alltså det översta ska föreställa dans, man får ha lite kreativt tänk) dans och hästar är något jag alltid förknippat med frihet. Friheten att rida ut och galloppera över vidderna eller att helt förlora sig in i dansens värld. Underbart och en självklarhet på min fritid. Men inte nu på sista tiden. Det har verkligen varit piss, rent ut sagt, att behöva SLÄPA sig till dansen varje jävla tisdag. Har tappat all motivation what so ever. Drömmer mig till en annan plats där nutiden spelar lite mer roll och allt inte är så instängt och låst hela tiden. Kom igen, live a little!. Så nu släpper jag dansen en stund. För att få tillbaka inspirationen. Kanske dansar hemma, om jag vill. Bara sånt jag vill, till musik jag gillar. För att jag vill ha roligt, inte för att andra ska lära sig. För mig mig mig. Så kan ju andra gå hem och tänka över varför man bör uppskatta hjälp och inte kräva hjälp.

Friheten är här nu idag eftersom det här var kursens sista tillfälle. Får se om jag återvänder tills nästa höst, vette tusan. Klubben lockar inte längre vill till Stockholm istället och dansa. Jag vill! Där passar musiken mig i alla fall. Men nej, nu är det friheten som gäller. Inga måsten alls. S-K-Ö-N-T! Nu kan de pyssla med det som de vill så kan jag leva i min egna värld!


Behövs verkligen en nystart för min del. Tur att du alltid finns här♥

Kommentarer
Postat av: Diana

halloj och tack för den fina kommentaren på min blogg.... hmm vet inte vad för fel du gör med muffinsen, det beror nog på receptet bara, och tänk på att ej baka dem för länge.... kolla in den här sidan... http://www.dagensmuffin.se/ och ett tips e o blanda ner frysta bär i smeten typ hallon/blåbär, då gör dem smeten saftig, berätta gärna hur d går :) MVH Diana

2010-11-24 @ 08:58:14
URL: http://cakeocupcakemani.blogspot.com/
Postat av: Malin

Vi kommer sakna dig något grymt vännen! Men du har rätt...man ska ha roligt och inte göra det för att det känns som ett måste. Håller tummarna för att du kommer tillbaka till hösten. Vi behöver ju dig för att få lite variation i danserna! :-) KRAM

2010-11-24 @ 09:10:35
URL: http://malinfeldt.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Vad roligt att du är med. Ikväll utses finalisterna. Lycka till KRAM

2010-11-24 @ 12:48:44
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack så mycket :)

Vad är det för häst du har? Quarter? :)

2010-11-24 @ 17:57:32
URL: http://aleksisaleksis.wordpress.com
Postat av: rebecca

hästar är kärlek.

2010-11-30 @ 20:42:21
URL: http://weestern.blogg.se/

Gimme!

Signatur:
Återvändare

Mail:

Let's be blog-buddies:



Trackback
RSS 2.0