giddieup horsie

2010-10-20 @ 15:54:44
Trotsade det äckliga gråa vädret och åkte ut till denna vackra varelse. Jag och Bella klädde på oss och red en stund på den kladdiga volten. Mysigt värre, kan man önska sig ett ridhus i julklapp tro...? Ser sjukt mycket fram mot våren just nu. Ska bli så mycket rida av och en massa tävlingar. Åh vad roligt det är att vara back on track med hästarna igen. Bella och jag har fått äran att ta Nina (se bild på fin häst ovan) på foder så nu har vi en liten quarter att pyssla om. Toppen för mig som ser fram mot att kunna köpa en egen häst snart igen. Måste bara komma igång med rutinerna kring hästeriet igen. Så våren blir fylld med praktik, examensarbete och hästar ♥

I vår blir det ju danskryssning igen också! Ska bli toppenroligt som vanligt. Annars dags att dra ner på dansandet, börjar tröttna på det hela. Mycket bra varningsklocka på att det är dags för en paus. Stor fördel att ha två stora intressen, man kan pausa från det ena och lägga mer energi på det andra. Tillslut så kommer danslusten tillbaka igen. Orkar bara inte med alla "måsten" runt dansen hela tiden. Och det är för jobbigt att dansa i Stockholm, kommer hem alldeles för sent. Annars hade jag inte tvekat en sekund på att dansa i Stockholm nästa termin. Utmaningar och klurigheter och slippa ansvaret, det vore grejer. Men får ta en termin i Stockholm sen när det finns tid.

Nu - gymmet!


Kommentarer
Postat av: stefan

vad är det för typ av dans du dansar?

2010-10-20 @ 19:16:25
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: stefan

Går din vän sista året? Borde jag veta vem det är?

2010-10-20 @ 21:14:44
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi kommer sakna dig gränslöst på dansen!!! Men vi får snacka ihop oss så du kan komma ner nån onsdag och dansa efter danslista :-)

2010-10-21 @ 09:59:38
URL: http://malinfeldt.blogg.se/
Postat av: lovisa

Godmorgon:) är allt bra?

2010-10-21 @ 10:24:06
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Gimme!

Signatur:
Återvändare

Mail:

Let's be blog-buddies:Trackback
RSS 2.0